Jump to content

udli

Members
  • Мнения

    118
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    audi 80 b3

Последни посетители

1676 профилни разглеждания

udli's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. зависи и от модела радар детектор ....защото някой марки радари въобще не подържат честота с която работят триногите ...но и да имаш такъв работещ на тия честоти ...изпищили ....вече са те засекли
  2. Привет Извинявам се за ползването на темата, но като информация искам да попитам, ако скъса ремък в движение, какви са пораженията по двигателя.Колата е с код на мотора CRB 2.0 tdi 150 кс.Скъсан ангренажен ремък.
  3. Идентичен проблем и при мен. Надявам се някой ако стигне до отговор на гатанката да сподели.
  4. udli

    Пали трудно

    Смени си ключа за фаровете ...гледай да е със същата буква ....има ключове които още с зкопчавнето на буксата и фаровете светват. При мен се оправи със смятаму. Даже на изключена букса колата пали ОК.
  5. Тоест като стационарните камери ...триногите излъчват на окло 300м ...до колкото знам.Няма вероятност да се прихване по рано.
  6. Можели някой колега с радар детектор Whistler, да каже дали е засичал тринога.Порових се в техническите данни на Escort Passport, работния диапазон на лазер банд е 904nm, а на Whistler e 905nm, на който работят и триногите.Стана ми интересно дали с Whistler е възможно да се засичат.
  7. Смъкнати са от Ауди А3 1.6 TDI 90 кс. цена 50 лв. за брой тел. 089 7929534
  8. И за други като мен ...схемата на ivailo_slavov...заработи без проблем ...това което търсех като опция ...да се палят само къси светлини , без габарити и интериорно осветление, заработи.Благодарско! И да вмъкна, че колата е с ксенон, допълнително поставян.
  9. колата е с low модула ....няма за следене на изгоряла крушка ...това е схемата за модула който си взех
  10. здр. Имам проблем с модул за дневни светлини.Замисъла е да светят късите и нищо друго по колата.Монтирах всичко след ключа за фаровете, на практика всичко работи както е описано в самата книжка на модула.Но се случва нещо което не желая, освен късите светят и габарити (отпред и отзад), както и интериора в колата.Ако може да каже някой къде бъркам.Дали трябва да се свърже след модула на самата кола или няма значение ?
  11. Кората около волана ...тая долната с отвора за темпомата ...еднаквили са при В6 иВ7
  12. това се прави когато се инсталира борд компютър ...но тогава въобще няма кабел в буксата ...а тука съществува такъв...и затова ми стана интересно....дали не е нещо друго
  13. Попаднах на един клип, ясно е че слагат темпомат, но искам да попитам.Пускат кабел от кабел на буксата на таблото, явно към маса.Това за активиране на меню ли е и само за Б7 ли важи?От 13минута на клип
  14. здр.опитах да звънна ...тел. номера не е пълен...трябват ми корите около волана ...по точно долната, ако е с отвор за темпомат
  15. Да попитам и аз? Набавих си модул с номер 80Е 953 549 N .До колкото разбрах е от кола която е авант, а ще се постави на седан.Дали ще има проблеми заради тая разлика.И да попитам още нещо , при инсталиране само на борд и темпомат, необходимо ли е да се сменя и лентовия кабел. Благодаря.
×
×
  • Create New...