Jump to content

big_joro

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 1.6TD

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

big_joro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ФВ Шаран ТДИ Каква цена даваш за този катализатор?
  2. Колега като ги сложиш сподели резултата,че и аз съм с този мотор и мойте тампони са без "израстък". Според мен обаче не е проблема в тампоните,я кажи като натиснеш педала на гаста има ли 1-2 санта празен ход,в смисъл натискаш го , а все едно не си колата не вдига оборотите?
  3. И аз така знам че 1,8 моно и 1,6ТД са с еднакъв код АКМ , така ,че няма да има разлика. За какво я правиш тази интервенция , целиш ли нещо или просто твойта е за смяна?
  4. Колега трябва да свалиш резервоара и да го почистиш.Споко не е много трудно. Като цяло резервоара е хванат с 4 болта за задната страна на задната седалка,отваряш багажника махаш кичето и развърташ болтчетата.Преди това трябва да махнеш маркучите за нафтата те са 2 , става най-лесно на канал,намират се точно под резервоара.Като ги махнеш бъди готов с някакъв съд да събираш нафтата , че иначе ще изтече на земята. Значи махаш маркучите, развиваш болтовете и резервоара трябва да се повдигне леко на горе за да излезне. Ако сте 2-ма е по лесно , като го изкарваш гледай да на счупиш гърловината , а в прочем и там може да има болт един ама не съм мн сигурен. Аз като искарах моя и го промих само с вода , защото не разполагах с др средства и с време. Сипваш малко вода или бензин и почваш да клатиш и тука е добре да сте двама че тежи доста след това го излизаш, оо забравих да ти кажа от горна страна има поплавак които мери нивото на горивото,трябва да го развиеш и да го извадиш внимателно.После от там може да исипваш "разклатената" смес ,ще паднат доста боклуци повярвай ми. Чистиш го докато се убедиш че няма боклуци и от двете тръбички си тече нормално , оставяш го да изсъхне добре и го монтираш онтново. Късмет с начинанието!!!
  5. Търся скоростна кутия за ауди 80 Б3 с код АКМ в добро състояние. Чакам предложения на ЛС.
  6. В какво състояние скоростната кутия? и цената и ?
  7. Карам Ауди 80 Б3 но от известно време ми порокапа рейката,сега като е топло направо тече. Та се чудя дали мога да сложа от Б4,дали са еднакви? Ако някой знае нека да сподели ще съм му много благодарен.
  8. Някой знае ли колко коня е 9 секундното Ауди.
  9. Имам натрошен от ,Поло класик 97-та година 1,9дизел.
  10. Колега като е топла просто дръпни обогатителя и пак ще пали от раз.
  11. big_joro

    b3 1.6 TD проблем

    Колега проблема при мен беше в пластмасовия клапан на всмукателния колектор,той е направен да разтоварва при 0,8-0,9 бара аз го затапих и нещата си дойдоха на мястото.И между другото ако си с моя двигател на 2-ра трябва да вдига около 80км. Това е ако не си барал турбото и помпата. Иначе този двигател е доста добър за времето си,с малко човъркания под капака колата може да стане доста приятна на каране. Това е моя резултат: http://vbox7.com/play:22d9be3a14
×
×
  • Create New...