Jump to content

tinkata

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    а3 8L 1.9tdi

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

717 профилни разглеждания

tinkata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Трябват ми следните неща: Предна броня и ляв преден калник ( преди фейслифт ) САМО светло сиви и САМО от София Заден ляв стоп ( фейслифтов ) Лайстните които са на долната част на предните врати Дясно, голямо ел огледало с опция за прибирне
  2. Здравейте. Налага ми се да си сменя бронята и калника. Колата е 99г., но предишния собственки е сложил фейслифт-ови фаров и е оставил старите калници. Въпроса ми е от каква кола да търся частите за да паснат. Искам да си запазя фаровете защото са здрави. Мерси.
  3. Здравейте. Имам следния проблем. Като заредя някои диск, плеъра ( и двете са фабрични ) разчита диска, но не тръгва музика. Не пише грешка, а си показва номера на диска и песента, но свири радио-то. Също ми дава да сменям песните, но си свири на радио и диска не тръгва. Идеи какво може да е ?
  4. Тр ми СВЕТЛО СИВА броня за А3 8л феислифт. Може с или без фарове за мъгла.
  5. Появи се едно мн странно стържене отпред в дясно ( така ми се чува поне...) Звука е като за зъбно колело и се появява само при ляв завой когато колата е на скорост и без газ. Като подам газ изчезва. Също така се получава като се опитам да кача бордюр на задна и дам повече газ на полусъединител. Някакви идеи ?
  6. http://s3.postimg.org/ebnyl3bk3/20150121_134842_HDR.jpg http://s24.postimg.org/ixhj0gdd1/20150121_134903_HDR_1.jpg За това става въпрос.
  7. тъй като днес получих копче което е коренно различно от моето, давам снимка: http://thumbs.ebaystatic.com/d/l225/m/mOUKTiv6RRyw7mWR3ccspUg.jpg така изглежда копчето и буксата от долу е с 10 пин-чета.
  8. Купувам копчето(джойстик) за сгъваеми ел.огледала за а3 8л
  9. Еми да, около 3к оборота забива. Мерси момчета, ще я закарам да прегелдат турбината.
  10. Здравейте. От известно време имам един проблем. Когато дам газ на баир или просто я карам в обороти по-дълго време, турбината изключва и колата няма душа да мръдне. Понякога когато спра и я изключа за известно време се оправя, но в момента в които я напъна пак изключва. Казаха ми че може да е от някакwв клапан за налягането, но след като го смених с чисто нов проблема си остана. Имате ли идея от какво може да е ? p.s. колата е 99-та година
  11. Интересуват ме само здрави кори. За предпочитане от София
  12. Търся си машинка за пътническия колан и дръжка на жабка за ауди а6 2000г.
  13. tinkata

    Съобщение на борд-а

    А възможно ли е да е от ръчната нещо ? Защото по принцип не я ползвам ама онзи ден сменях гуми, дръпнах я и като че ли след това почна да се появява.
  14. tinkata

    Съобщение на борд-а

    Може и да е Brems. Нали ти казвам, целия дисплей е на линии и не се чете нищо. Бремс е нещо свързано с спирачките нали ?
  15. tinkata

    Съобщение на борд-а

    Колата е автоматик, по български "Drive" не му ли се вика директна ??
×
×
  • Create New...