Jump to content

i0rdan

Members
  • Мнения

    172
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3

Последни посетители

1567 профилни разглеждания

i0rdan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги мъпросните предавки не влизат. Проблемът със скоростната сутия ли е или със съединителя. Колко струва кутия за А3 1.9 тди 1997г. 90 к.с.
  2. i0rdan

    За довиждане :)

    Колеги, смених марката и минавам малко към Опел, А3-ката след 5 години вярна служба и почти никакви проблеми е вече в пенсия. Благодаря на всички, с които сме си писали, форумът наистина е много хубав и полезен.
  3. Хора, абе винаги съм се чудил, защо на А3-ката не й работи компресора на климатика зимата... Много ме дразни и се запотява предното стъкло. Бърша с какви ли не препарати специални ама не помага много. Няма ли начин да работи тоя компресор да му се незнае и да не се запотява стъклото. Какво правите вие ?
  4. Е там където се пъха ключа за палене.
  5. Хора, тая тема е старичка, ама опитах да приложа написаното и стигнах до втория болт за сваляне на airbag-а. Не успях да го развия тъй като беше заял и по никакъв начин не можах да го отвия. Пробвах с WD и не стана. Накрая това WD го ползвах и пръснах в ключалката и от там излезе доста чернотия. Възможно ли е да съм го оправил така...
  6. Ходих до препоръчания по-горе Иво, нещата звучат обещаващо, ще пиша за резултата.
  7. Колеги, препоръчайте бояджия в София, чиято цена в съотношение със качество да не издава кожодерски наклонности.
  8. Чисто ново реле 109 за VW/AUDI дизелови. Произведено от официалния производител Kraeker 30 лв.
  9. На мен ми прочистиха някакъв... ох какво беше клапан на турбото ли и се оправи.
  10. i0rdan

    Нов член на форума

    Усещам вълнението, чак аз се развълнувах ! Сааааааааамо приятни мигове с нея !
  11. Само ме притеснява свалянето на airbag-а, не е ли възможно да прецакам нещо и да го повредя или е монолитен блок, който не се влияе от това сваляне.
  12. Цитиране на предходен пост! Аз искам задните колони да си останат и да съм с 6... това, което казваш, означава ли, че трябва да махна задните колони от задните сектори ?
  13. Да де, ама от къде да взема аудио сигнала... от буксата на касетофона ли.
  14. Реших да си сложа колони на кората, за целта ще си изрежа дупки, само не знам как да прокарам кабели и от къде... някой ще ме светне ли. Имам 4 колони 2 отпред и 2 отзад на задните панели.
×
×
  • Create New...