Jump to content

CheFolino

Members
  • Мнения

    552
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Allroad 2.7T

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

3470 профилни разглеждания

CheFolino's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. тия 2 коли нямат нищо общо освен емблемата . Ходи карай и което ти хареса повече , съобразено с бюджета , скачай . Аз бутам А4ката , но с малкият мотор , супер непретенциозна кола , но и нищо особено . Повдигната а4-ка с раздувки . А6 е друга бира , но на мен в Белгия не ми е изобщо необходима. Преди години в БГ карах първият allroad известно време . Честно казано освен по някакви познати нискотревисти поляни , не бих го вкарал да го надирам другаде . Но на тия места ходих и с 30 годишна астра .
  2. Ако ти е кеф колата и ще я сменяш само за това , смени пункта за ГТП. Тия с ладите и московците как минават . Еле пък кви пълни поройници виждам всеки ден
  3. Пружини и амортисьори от 2.5тди, същото купе
  4. CheFolino

    Типтроник С5 allroad

    Лесно ли се сменя колега. Моята отново го прави тоя но ер и обмислям смяна.
  5. CheFolino

    Типтроник С5 allroad

    И при мен беше така. Беше се зацспала буксата на датчика за празния ход. То си пише. Зачистия и виж дали ще се оправи.
  6. душко при allroad не е ли масово 180 магарета . ако е читав що не , може и да препарирал някое 150коня 1.8т сток . аз колкото и да не се кефя на 2.5 , има познат със 180коня дето за 8-9 години само нафта му наливаше и вървеше прилично . е накрая изяде сопата с ГНП-то и остана на магистрала в Гърция , ама то в тоя ред на мисли аз и с ултра легендата 1.9 АФН останах по пътищата няколко пъти и накрая отиде за скрап.
  7. как замерваш ? извън града как ти гори ?
  8. да да , и един мармот .... некаде бях гледал че по сервизни документи му дават половин кило на 1000км на нова от завода ... имал съм близък поглед с една такава .... взимаш 2 петици от смяна до смяна , едната да налееш към 4кила по спомен ... другото да си доливаш . за "невероятният" вървеж , динамика и разход/вървеж няма да говоря . не случайно са по евтини и от 2.5тди
  9. CheFolino

    2.7 biturbo

    махнах предкатовете и катовете . задните ламбди трябва ли да се изключат ?
  10. съвременно да , тия от 2005-2006 едвали .
  11. тва като тия с 1.9тди , ако им кажеш че дрЪпа над 5 , скачат на бой или ходят по сервизи за проблем . на един такъв тигър с 3.0д все го хвали че над 6 по магистрала не взима . отиваме веднъж варна софия през бургас и обратно и цепим пътя 50/50 , накрая взе да го смята по 8 - 8.5 ,а не вдигна над 140км/ч
  12. Привет , пасата на майка ми (пасат б5 1.9tdi 90коня 99година обикновен 4 степенен автомат vw ag4 01n) прави следната мизерия отскоро , на 1 и 2 рабти идеално , но смени ли 3 скорост и приплъзва . като в този клип : https://www.youtube.com/watch?v=krKn4Vkln3E . смених масло и филтър , нивото на маслото беше малко , източих 1л , налях 4л. какво може да е ? заминали фрикционни ? соленоид (клапан) ? локъп? хидрото ? на ваг-ком години наред вадеше грешка на локъпа и си вървеше, но сега при четене вече не я вади . и втория ми въпрос е ако реша да сменя само кутията , от друга кола става ли или от друг мотор стига да е същата , знам че я слагат и в ауди А4 б5 , в мотор 110 коня АФН , както и при 1.8 и 1.8т .
  13. Здравейте , купувам 4 степенна автоматична скоростна кутия vw 01n от пасат б5 1.9тди 90коня AHU , предно. Не съм сигурен дали от AHH или AFN 110коня е същата и дали може да се сложи без модификации. Да е здрава и работеща нормално . Рядко проверявам форума затова за предложения моля обаждайте се на 0988 320 454 или 0884 713 357 Стефан. От Варна , Добрич ,Шумен или региона с предимство , но може и по куриер. Благодаря.
  14. автора с голяма вероятност си прави "реклама" на продавания екземпляр , като уж сондира мнение , дефакто го продава . ако все пак не е така мога да ида да я видя .
×
×
  • Create New...