Jump to content

darkeci

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от darkeci

  1. darkeci

    Волан Ауди А8 D3 4E

    То се оказа, че аз не гледам добре. Наистина този волан не е от d4. Тази тема, която е дал колегата изглежда, че ще стане без проблем, ако волана има същите екстри така да се каже.
  2. darkeci

    Волан Ауди А8 D3 4E

    Волана си е от D4 просто е по грозния от този, който имаш ти, като това си е мое мнение де Май нищо не си чел в темата а само си видял картинката.
  3. darkeci

    Волан Ауди А8 D3 4E

    Ето ти отговор на въпроса: https://www.audiworld.com/forums/a8-s8-d3-platform-discussion-60/d3-steering-wheel-replacement-d4-model-2937156/ Според мен не си заслужава усилието, защото доста неща няма да работят.
  4. Като притежател на 4.2 тди мога да кажа, че наистина поддръжката на тази кола е доста скъпа. Като имай предвид, че всичко е x2 (2 турбини, 2 дебитомера и тн.). Една смяна на масло и филтри на двигателя излиза около 400-600лв, като зависи какви марки, ще избереш. Преди това имах Mercedes W220 s500 и там поддръжката беше по евтина от на аудито BTW 4.0 TDI мисля, че се произвеждат до 2005г и са с малката маска.
  5. darkeci

    Проблем моля за помощ

    Компресора е 800лв, но също така се рециклира без никакви проблеми за 150лв, като съм рециклирал и на предишната ми и на сегашната ми кола и не съм имал никакви ядове след това.
  6. Днес като запалих се появи буфера, което означава, че ще трябва да се ходи на доктор. Колеги може ли да ми препоръчате къде в София мога да я закарам на някакъв добър сервиз, който може да ми направи диагностика на аудиото и да види какво се случва ?
  7. След 3 месеца безпроблемно слушане на музика отново проблеми. Вчера след като запалих и тръгнах установих, че се чуват само пищялки, спрях изгасих колата и отново я запалих и се появиха колонките, но без субуфера и от тогава си е така. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ? Първо си мислех, че е заминал, но пък симптомите бяха странни. Има ли някакви бушони, които може да са изгоряли и заради тях да не свири ?
  8. Мисля, че при стаба си чука постоянно при неравности независимо дали караш направо или завиваш. Поне при мен беше така.
  9. Тя колата може и да си е хубава независимо от връщаните км, но с такова отношение да си я продават.
  10. Добре изглежда, но като гледам кожата отстрани като състояние е подобна на моята само, че моята е на 400К км. пък тая е на 178К.
  11. @kpematop големи благодарности за точната диагностика , както и на Ники за извършения ремонт и смяна на свещите с беру. Сега колата на студено пали без да се замисли. Карах около 1ч. - 1:30мин. градско и няма никакви проблеми вече. Парахода се стрелка като оса
  12. @P_PETKOV @SeH благодаря ви. Станаха нещата и свалих кората.
  13. Няма никакви грешки в двигателя и турбините са си ок. Мощността се връща като спра колата и изгася/стартирам двигателя , но за кратко и пак изчезва. Имам грешки за изгорели свещи, но това едва ли има отношение.
  14. Колеги имам много сериозен проблем, както си карам и изведнъж мощността на колата изчезва тотално смисъл пежото на жената (1.9д 76кс.) набира по бързо от аудито. Това което забелязах е, че се случва когато колата загрее на 90 градуса. Странното е, че няма никакви видими проблеми. Днес я карах сигурно 2 часа със закачена диагностика на един приятел, че той по ги разбира нещата, но нищо не видя. Прикачвам и файловете с логовете, ако може някой да ги погледне ще съм много благодарен. Също така, ако може да ме насочите към някой сервиз където могат да се справят с проблема. LOG-01-011-003-001_e1.CSV LOG-11-011-003-001_e2.CSV едит: забравих да добавя, че двигателя си работи равномерно и няма промяна когато си върви колата нормално и когато изчезне мощността.
  15. От къде къде да си поръчам такива щипки за да мога да ги сменя като сваля кората ?
  16. Вчера се опитах да си сваля кората, след като изгледах този клип https://www.youtube.com/watch?v=jU7qwuzEyK8&feature=emb_title, но нещо не успявам. Свалям махагона, болта който е зад него и този в джоба (там липсваше), но кората продължава да не мърда и не мога да я махна. Дърпах първо нагоре после назад и нищо не се получава. Като единствената разлика е, че при мен е с Bang & Olufsen, но като огледах кората не видях да има допълнителни болтове. Колеги, ако имате някакви идеи, ще съм благодарен, че започна да пръщи едната колонка и е някъв ужас.
  17. @Денис987 от какво се е запушил този филтър ?
  18. @P_PETKOV благодаря за номера на кулера.Вчера си намерих кулер със същия номер за 120лв.
  19. Колеги, някой може ли да каже дали този кулер ще стане 4Е0145806А ? На някои места ми илиза, че става за мен, но на други ми излиза за 4.0тди
  20. Просто беше съвсем леко потъмняло точно там дето съм го закачил. Майстора каза, че си е нормално, защото не е първа младост колата. Btw мога ли да карам така докато си намеря друг кулер ? Мога ли да прецакам нещо ?
  21. На мен пък ми звучи точно като стабилизираща щанга.Когато взимах д3-ката ми тропаше някакво такова желязо в желязо. След прегледа се оказа щангата.На бащата като купувахме пасата б6 беше същата работа и там тропаше и там си беше за щанга. То самите тампони се прецакват и започва това чукане, а иначе самата щанга си е здрава.
  22. Благодаря за инфото.Иначе има ли резлика между левия и десния или са еднакви ?
  23. Колеги, онзи ден като паркирах на паркинга на била и като тръгнах назад закачих бронята отдолу. След като отидох до сервиза да проверят за поражения освен самата броня се оказа, че съм закачил и интеркулера от пасажерската страна и беше омаслил леко. Първия ми въпрос е този интеркулер само от 4.2tdi ли става или мога да търся и от други модели, както и дали има разлика между левия и десния ? Втория ми въпрос е самата броня мога ли да купя само долната част или трябва да търся цяла ?
×
×
  • Create New...