Jump to content

autorazsipnik

Members
  • Мнения

    844
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно autorazsipnik

  • Рожден ден 9.02.1979

Друго

  • Kaра
    VW CC 3.6

Персонална информация

  • Локация
    Щутгарт

Последни посетители

3251 профилни разглеждания

autorazsipnik's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. С две различни диагностики излизат различни номера,както се вижда на снимките.Грешките за компютъра и за сензори налягане вече ги имаше,но колата се движеше.Изключва от скорост,мотора гасне ,съобщение на таблото за повреда в кутията,но се движеше.След неволен ресет на адаптациите(всички) не иска да включва.Адаптацията уж минава успешно ,но грешката се появява отново.
  2. Здравейте,има ли начин да се възстановят адаптациите на селектора за превключване на скоростите,без да се сваля мехатроник,след като са ресетнати всички адаптации? Грешката е за"Selector shift lever-no adaptation".За съжаление не мога да дам номер на грешката.Ск.кутия не включва на никаква скорост.Колата е А6 2.0d,2016 г.
  3. Здравейте, търся една биела с бутало от първите 1.8Т .Мотора е AEB.На петата на биелата пише 2К5 и е малко по-дебела от следващите модели.
  4. Здравейте колеги, с един приятел ще се пробваме да сменим ангренажа на аудито му.Някой колега,който разполага с информация,може ли да качи малко инфо от елса или аутодата?От къде се сваля бронята,специални инструменти,къде се фиксират валовете и т.н.Моята елса е до 2013г. Колата е А4 2.0 тди 150к.с ,мотор CSUA.
  5. Това трябва ли да го има или е лошо да се чува.От какво е?
  6. Здравейте, поръчах си спирачни маркучи АТЕ ,а се оказа че само опаковката е АТЕ.Маркучите са FTE.Прочетох по форуми за други такива случаи в Германия и Англия на други части,но нищо общо между двете фирми не открих.Някой знае ли нещо по въпроса?
  7. autorazsipnik

    Номер на части

    Този сайт свърши работа: тук
  8. autorazsipnik

    Номер на части

    Здравей колега, отново имам проблем с частите за тази кола.Може ли да ми пишеш номера на водната помпа и ангренажен комплект,ако не те затруднява.Мотор:CSUA .
  9. Тук може да се проверяват също PR кодове.Въвеждат се в клетките и изписва отдолу за какво е.
  10. autorazsipnik

    Номер на части

    Е сега е точно.Благодаря още веднъж!
  11. autorazsipnik

    Номер на части

    Благодаря за информацията колега.Странното е,че по номера на въздушния филтър,който ми даде излиза правоъгълен,а в колата е вграден кръгъл филтър.
  12. Здравейте колеги, някой може ли да ми каже номерата на въздушен и маслен филтър за колата от снимката.Етка-та ми е стара и не ми излиза този мотор.
  13. Красен,при мен на А4Б6 липсва телефон на стойката в подлакътника и ползвам gsm само през блутуута.На волана имам бутон R/T,който на някои gsm-mi ми изкарва номерата,а от други не.Когато натисна бутона със слушалката на волана пиука един път и мога да избирам гласово номерата,които съм запаметил предварително в колата.Така на практика не ти трябва тел в подлакътника.Иначе всичко друго е както си го описал.Ти нямаш ли бутон със слушалка на волана?
  14. Ako чуваш тракане само като поддържаш скорост без да ускоряваш най-вероятно чуваш "тракане" заради по-ранното впръскване на горивото,когато е студен мотора.Имам същата кола и същия проблем с педала на спирачките.След не много дълъг престой се втвърдява.Една секунда след палене е ок.Ако откриете проблема,моля те сподели от какво е било.
  15. Скоро един приятел пробва и направи това което питаш на бмв-то си.Сложи китайски 55w и бяха по-слаби от старите му 35w.Отделно ,че китаеца изгоря след няколко часа работа.Мисля,че 35 ватов баласт не държи нужния ампераж за крушка 55w.
×
×
  • Create New...