Jump to content

fates

Members
  • Мнения

    87
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно fates

  • Рожден ден 9.08.1973

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 1.8t Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Сандански

fates's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ако приемем, че предната част е тази при радиатора, датчика се намира точно на противоположната страна. Трябва да се наведеш и да погледнеш между двигателя и купето. Точно под планката на която е номера на шасито трябва да погледнеш. Както казах при мен е син. Вижда се добре и е лесен за сменяване. Вчера питах за цената-42 лв.
  2. fates

    Клапан турбокомпресор

    Моята е 1.8 Т. Предполагам, че е този на който казват N75.
  3. Температурния датчик е в задната част на двигателя (става дума за 1.8 Т). Син е на цвят.
  4. Ще се сменява......... Благодаряти много!
  5. И при мен го има същия проблем. Сутрин при първо палене завърта трудно (даже понякога не иска да запали) и лампата на акумулатора продължава да свети. При подаване на газ лампата гасне и след това нямам никакъв проблем при палене. И на мен на комп. ми дава проблем с темпер. датчик.
  6. Днес закачих колата на комп. , и показа грешка "Клапан турбокомпресор". Сериозно ли е и може ли този клапан да се смени...... а и ако може някой да ми каже къде се намира този клапан. Благодаря...... а и ако може някой да ми каже къде се намира този клапанБлагодаря,малко се пообърках...........
  7. От два три дни колата прави следното. Когато не е работила няколко часа (например вечер) сутрин като я запаля лампата за акумулатора продължава да свети. В момента в който подам газ лампата изгасва и след това няма проблем при паленето. При положение, че акумулатора е нов и са сменени четки на динамото откъде може да е проблема.
  8. Аз искам да споделя следния проблем. Сменил съм и вътрешни и външни накрайници. Обаче от време на време има едно пукане което го чувам от дясната страна ( все пак е относително, но от шофьорското място го чувам оттам) Най-често се получава при повдигане на предницата при подаване на газ (например при потегляне), но понякога го има и при най-незначителна неравност на пътя. Казаха ми, че е от рейката. Между другото при въртене на волана наляво и надясно (при изгасен двигател) се чува подобно пукане. Та въпросът ми е дали наистина е възможно да е от рейката и има ли някакъв начин за поправяне (изключвам купуването нанова).
  9. Благодаря ти много за информацията!
  10. Аз съм от Сандански и ще те помоля ако можеш да ми кажеш горе-долу как да ги открия. Благодаря ти!
  11. Мисля да слагам ДВД с падащ монитор на тавана. Някой знае ли къде да отида за да го монтират.
  12. fates

    Бензинова помпа

    Напоследък (само) при палене чувам слабо виене от бензиновата помпа. След това вече не се чува. Струва ми се, че преди го нямаше, но не съм сигурен. Дали е тръгнала да се разваля или сега като е студено се влияе по някакъв начин от това.
  13. Има някакво пукане отпред в дясно. Има го когато паля колата, и когато съм спрял и потегля, при повдигане на предницата се чува еднократно пукане. Струва ми се, че е горе някъде около жабката, но може и да се лъжа. Мислех, че е от това, че шарнирите на долните носачи бяха разбити, но днес ги смених и пукането пак го има. Не знам дали не е тампон на двигателя или някой от горните носачи.
  14. Много ти благодаря за точната информация.
  15. Питам дали 10W-40 или 5W-40, защото съм чувал (от майстори по маслата), че когато една кола натрупа годинки трябва да се сменя и вискозитета на маслото.
×
×
  • Create New...