Jump to content

leon2609

Members
  • Мнения

    154
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A3

Последни посетители

1594 профилни разглеждания

leon2609's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, колата ми е Ауди а3 8р Спортбек 2006 г. 2.0tdi 140 к.с.,от 10 дни ми дава проблем моторчето на чистачката на петата врата а именно: Давам на контакт моторчето почва да работи без да е включено моторчето от рамото за чистачките и спира на произволно място,а не там където трябва да спре.Като го включа моторчето от рамото за чистачките(от където по принцип се включва) моторчето работи,но пак спира рамото на място където то си иска.Днес пак сутринта при палене давам на контакт моторчето на чистачките тръгва и спира посредата на призореца,опитах се чрез включване от листчето да за пусна чистачките но отказа да заработо вече моторчето.И вече неще да работи - на контакт,на контакт с включена чистачка чрез лостчето за чистачките моторчето не сработва вече иначе помпичката за водата на задния прозорец работи и хвърля течност. Моля,ако някой е имал същия проблем моля помогнете и дайте съвет. Чакам вашата помощ!!!!!!!!!!!!!
  2. Здравейте колеги, имам един въпрос. Ауди А3 2.0 тди при смяна на маслото може ли да се сложи добавкаа за масло Motor Honey C162 (дават я за всички бензинови и дизелови двигатели) или трябва да пише че е за ТУРБО ДИЗЕЛОВИ двигатели???????????? Да не взема д а направя нещо на турбината. Благодаря!!!!!!!!!!!
  3. leon2609

    Стопове на Ауди а3 8р

    Благодаря колеги.Колкото да блюча от ключа - него го въртях опъвах го към мен- фарове, габарити,халогени,и стопове,зветлини на задна скорост светят само светлините за мъгла на стопа не свети..
  4. Здравейте колеги,имам един въпрос относно стоповете на ауди а3 8р Спортбек.Моята колица е такава 2006 год. Стаповете им са от 2 части,едната е на калника,а другата( по-малката) е на петат врата.Та колеги интерисуваме малата част от стопа какви светлини свети,едната ми е ясна бяла за задната но другата е червена и незнам кога трябва да свети.Пусках габарити,натисках стопове но не свети(крушки изправни има).Та ако може да ми кажете кога светва тази червена светлина на малката част от стопа и ско знаете кой е бушона за да го видя може да е изгорял. Предварително благодаря!!!!!
  5. Здравей колега, интерисувам се от вътрешната част на стоповете за ауди а3 спортбек,които са хванати за петата врата.Ако ги имаш и си готов на сделка моля те дай ми цена за двата броя!!!!!
  6. Колеги още едно питане,а именнно: Търся да купя втора ръка вътрешните части 2 бр. за стоповете на ауди а3 8р Спортбек, че моите са матирали(вътрешните части)Ако обичате по сносни цени.Благодаря!!!!
  7. Здравейте колеги, преди 5 дена си купих тунинг добавка(спойлер за ауди а3 8р Спортбек. Никъде не е опоменато как се захваща добавката към предната броня.Ако някой е постабял,моля да ми обясни с какво лепило се лепи зада не стане уит работата - да се отлепи.Благодаря!!!
  8. Още веднаж ви благодаря за съветите,значи да не пипат за сега двигател,дюзи а да направя това което ми пишете дая опъна 500 км. по магистралата и евентуално да я кача на ваг кома. А знаетели спец с ваг ком в Бургас???? Още веднаж много благодаря, това не успокои .
  9. Здравейте колеги,благодаря за съветите.Забравих да ви пиша че когато колата се спъне на таблото не изписва никаква грешка и не светва дори и чекинга.Значи като се спъне при всяко изключване на двигателя и неговото ново стартиране колата е перфектна докатото не се спъне и така!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. Здравейте колеги, търся помощ , инфо и съвет от какво може да е този случай.От Бургас съм и днес отидох до Айтос по пътя колата ми Ауди а3 8р 2.0tdi 140к.с. 2006 г. се държеше перфектно изпреварвах нормално от място се изрязваше (има мощност и тяга).Навръщане обаче колата беше друга като спъната на четвърта едвам стига до 100 минавам на пета почва да се чуди едвам едвам усилва нямам сугурност в изпреварването и то като имате и вспредвид педала на газта е натиснат до доло опира в купето.Така се и прибрах в Бургас.Отидох при познат в сервиз тестваха я колата и то негив техник който също има ауди ,след теста ми каза че колата работи без един целиндър.Тръгнах си от сервиза и до дома ми има един участък където мога пак да я тествам.Потеглям на първа и усещам че колата се изрязва набира ( все едно нищо е нямало) илизам на правия участък и настъпвам 4,5,6, педала до половената натиснат (а преди това го натисках до доло ще издъня ламарината) и колата си набира все едно нищо е нямало обаче като стигнах до 140-150 км. скорост изведнаж нещо спъна и оборотите и паднаха и колата заработи както ви обясних в началото.Та моля за помощ може ли някой да ми подскаже от какво може да става това.От сервиза казват че е от това че работи без един целиндър (можело да е от дюза) Незнам,не искам да се разделям с колицата та затова моля за помощ.Моля Ви!!!
  11. Колеги да информирам,че днес след два дена без показания на таблото отивайки с колата на работа като отворих още вратата на колата и видах показанията за дата час километри да светят дадох контакт и всичко беше по старомо- таблото работише коя ли ще е повредата която от самосебиси се оправи и дали ще бъде фиксорана грешката след като се оправи от самосебеси...
  12. Здравейте колеги,ЧН 2018 год., Колеги имам Ауди а3 8Р 2006г. 2.0 140 к.с. снощи като се пребирах от работа забелязох че стрелките на километража,оборотомера,показателя за температурата на охлаждащата течност,стрелката на уреда показващ количеството гориво не се мърдат стоят на нулата,а централния дисплей показващ радиото,темп.на външния въздух,моментен разход и други - дисплея не свети.Като отивах на работа този проблем го нямах.Имам чувство за изгорял бушон ,ровух в бумагите на колата и тъй и не откривам кой е бушона захранващ тези уреди по таблото.Много Ви моля ако някой е имал този проблем и знае кой е бушона да ми подскаже и по този начин да ми помогне. Много ви моля помогнете ми!!
  13. Здравейте колеги, вече втори ден се лутам и не мога да разбера как така ми изчезна осветлението на задния номер. Беше ми изгоряла едната крушка,реших да я сменя а и покраъ нея и другата здравата и да азчистя и пласмасата че беше млъсна на двете крушки и когато бях готов за монтаж поставям едната- несветва,другата - и тя не светва.С прбна лампа замерих двете пластинки и на двете гнезда -лампата не свети.Взех да се ровя за изгирял бушон-не можах да намеря кой бушон е за осветление на задния номер . Та ако някой знае кое е бушончето за осветление на задния номер и къде се намира гнездото, моля да ми помогне или ако има някакъв трик допълнителен за да дойде ток в гнездата на тези лампички за да я оправя колата
  14. Здравейте колеги, днес реших да сменя бутоните за ел.стъклата на шофьорската врата с нови,та имам два въпроса: 1.Как се сваля кората на шофьорската врата на Ауди а3 8р 2006 г. спортбак-ако имате с показни фотоси. 2. Ако може без да се сваля кората да се сменят бутоните как става смяната - пак ще помоля за показни фотоси. Ще ви бъда много благодарен.
×
×
  • Create New...