Jump to content

AcMilanFen

Members
  • Мнения

    472
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно AcMilanFen

  • Рожден ден 1 Октомври

Друго

  • Kaра
    трезвен

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

Контакти

  • Skype
    acmilanfan9

Последни посетители

3349 профилни разглеждания

AcMilanFen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колеги. Продавам 2 броя чисто нови носачи с парт номера - 04SKV101/04SKV102. Извадени са от найлоните, но не са поставяни никога, тъй като се оказа, че не пасват на кола, за която бяха закупени. Цена за 2-та 150лв. За повече инфо: ЛС или 0887 31 61 03
  2. 2 броя предни пружини за А8 D2 3.3TDI. Мисля, че не са оригинални, но са в отлично състояние. За повече инфо: ЛС или 0887 31 61 03. Намират се в гр.Пловдив, евентуално мога да ги пратя и по куриер. Цена за 2-те - 70лв.
  3. Може и с друг цветови код, стига да са подходящи за ACK мотор.
  4. Купувам 1 или 2 предни пружини за Audi A8 D2. Цветовият код е 2 х зелено/1 х бяло. Приемам оферти от всички населени места.
  5. Само външното каре не продаваш ли?

  6. Съединител и предни амортисьори с пружини са продадени.
  7. Търсих по номера на тази, която бях купил втора употреба. Не е оригинална за А8, но все пак става. Карам вече няколко месеца и нямам проблеми. Викнах я отвън чисто нова. Ако не си намерил още мога да потърся за номер и да ти кажа от къде я поръчвах.
  8. Продавам два броя предни пружини от A6 C5. Цветовият код е 1 х жълто/3 х виолетови. 50лв. за комплекта. Намират се в гр.Пловдив. За връзка: Лично съобщение или тел: О88седем 3едно шест1 Отри
  9. Здравейте, колеги. Някой сменял ли е мотор на чистачките при D2 и случайно дали има представа дали мотор от фейсова 8-ца ще стане за такава преди фейса. Механизмът с рамената е различен, но ме интересува моторите дали са заменяеми. Благодаря предварително.
  10. Проблемът е решен (надявам се за по-дълго) след монтаж на чисто нова помпа. Благодаря за отговорите.
  11. В един от най-големите онлайн търговци в Бг не излиза абсолютно нищо точно за А8. В един друг онлайн магазин пък, който като гледам е вързан към немски сайт излизат разни варианти, но се чудя още как да процедирам. Ако имаш нещо предвид пусни едно съобщение с оферта.
  12. Още беше останала толинка в мотора и реших да сляза още сега да пробвам. На 3к оборота воланът е чудесен. Ще играя втори път мача със смяната явно..
  13. Здравейте, колеги. Вчера смених умрялата помпа на D2-ката с "нова" втора употреба. Старата при запалване започна да "хърка" ужасно, дори при леко докосване на волана се губеше и хидравликата. Като позагрееше колата шумът намаляваше, но хидравликата пак не беше както трябва. С новата помпа ужасния звук изчезна, като веднага след като я монтирах запалих и пробвах, но воланът беше по-твърд от обичайното. Днес запалих и за голямо учудване воланът беше страхотно "лек", но само за 15-на километра. На втория светофар в града хидравликата на място отново изчезна. Вчера съответно веднага се усъмних, че "новата" помпа не вдига достатъчно налягане към рейката, но днес вече съм раздвоен след като работеше чудесно след като запалих. Колата е с ACK мотор и без сервотроник, но в последствие е слагана рейка с такъв.
×
×
  • Create New...