Jump to content

hranow

Members
  • Мнения

    221
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 AVF

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Bulgaria
  • Интереси
    Audi Emotion

Последни посетители

2169 профилни разглеждания

hranow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. hranow

    LED система за B6

    Фаровете са нови (китайски, разбира се). Има ли проблем с LED крушките които имат активно или пасивно охлаждане при положение че капачите на фара го правят почти херметически затворен - как ще се охлаждат? @Pashev94, тези на Bullvision гледам са на добра цена - заслужават ли си? Имаше ли някакви проблеми със смущения или нещо такова?
  2. hranow

    LED система за B6

    Здравейте колеги, Търся информация за LED система за късите светлини за B6 2003-та година. Някой кара ли с LED - кой модел бихте препоръчали, доволни ли сте? Чета, че някои крушки не влизат във фара без да се режат капачките, което искам да избегна. Също така, някои крушки правели смущения в радиото и давали грешка на бордовия. Благодаря
  3. Ех.. късмет. Накрая ще лепя тиксо отзад вместо капачки
  4. Пак е нещо Благодаря ти
  5. Здравейте колеги, Търся капачки за фарове на късите светлини за A4 B6 - лява и дясна. Търсих навсякъде но никъде не се продават отделно от фара
  6. Мишо идва ли си до България вече или не? Имам проблем с харч на масло на 1.8T BFB и се чудя къде да я закарам. Резервния вариант е D-Bros
  7. Не говоря за конкретен модел, но да кажем от по-новите, които са с комфортен достъп
  8. Колеги, предлагам да направим една тема със съвети как да защитим (до колкото може, разбира се) автомобила от евентуална кражба. В Англия това - Autowatch Ghost се води като едно от най-добрите средства за защита. CAN Bus имобилайзер, който се отключва с до 20 натискания на избрани от собственика копчета в колата (волана, конзолата, вратите и тн.) - не знам дали и тук има нещо подобно ако някой знае? Има ли смисъл ключа да се държи в специално калъфче (faraday pouch), което предотвратява кражбата на сигнала от него? До колкото четох, в по-новите модели, ключа 'заспива' няколко минути след като е неподвижен и така реално няма толкова нужда от pouch-а.
  9. Това няма значение - на края на договора можеш да си платиш остатъчната стойност и да я прехвърлите и става твоя собственост. Все пак очаквах повече хора да дадат информация - заслужава ли си върната от лизинг кола, или по скоро да се търси по автокъщите.
  10. Търся съвет от хора които имат коли на лизинг (нови или върнати от лизинг) - какви са условията на договора и къде са подводните камъни? Чета в нета, че ако закъсаш финансово и не можеш да плащаш вноските по лизинга, лизингодателя взима автомобила и те задължава да платиш всички останали вноски по договора - вярно ли е? Ако откраднат колата също си прецакан? Като цяло, бихте ли си взели по-нова кола на лизинг, или по-стара, платена наведнъж?
  11. Да се възползвам от темата на колегата - този проблем с маслото има ли го и при американските коли - 2.0Т преди 2012-та?
  12. Да повдигна малко темата - напоследък виждам че при доста от обявите на автокъщите пише, че колата се продава с фактура. Какво значи това ако частно лице я купува и какви са тънкостите?
  13. Кофти - тоест А5 Sportback не излиза фабрично с Tiptronic за никъде.
×
×
  • Create New...