Jump to content

Angelpleven

Members
  • Мнения

    1671
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Angelpleven

  • Рожден ден 8.10.1991

Друго

  • Kaра
    кораб

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Плевен/Пловдив

Контакти

  • Skype
    angelpleven

Последни посетители

3170 профилни разглеждания

Angelpleven's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Между АУКС-а и флашката трябва да застане плеър за да прочете данните от флашката и да ги прати към Аукс-а.
  2. Ще погледам и ще почета още малко ,пък накрая ще купя някоя машинка и каквото покаже
  3. Аз искам да си закупя 3д принтер ,най-вече за да си изработвам разни детайли по моделите.Но имам един проблем,нямам представа с какъв софтуер се работи и трудно ли се учи и проектира.Мога да отделя около 1500лв за тоя ми каприз,какво мога да купя за тези пари.Имайте предвид,че подобрения както при колегата не ми се правят, искам да го включа в контакта и да се почва .
  4. Ще го карам още половин година и го изхвърлям. Позволих си да прочета началото темата за ремонти на колата и само от първия пост разбрах,че си имал повече проблеми отколкото аз за 7 години и си дал пари за една бензинка.Ти сам си го казал " Към всички собственици на душегуби, Тази кола е хоби, някой ходят на риба, други имат 2.5TDI... " Друг път не ме споменавай в теми които не ме вълнуват,въобще не ме интересуват твоите трепети около двигателя и ревностната ти защита на реномето му...
  5. Данчо,проблемите на моя Тръц са си изцяло по моя вина,по точно от неходенето на газ майстор на време.А и все пак 400к доволно, за 2000лв смених всичко с гаранция-турбо,съединител и читав двигател.За мен двигателя е голямо куче,и частите не са толкова скъпи,всеки си хвали негово щом му вози д-то.
  6. Днес занесох турбината за рециклиране.Майстора я отвори и извади стеблото на счупения клапан,което се беше заклинило в топлата перка и я е поочукало.Рециклирането ще стъпи около 450 с гаранция.
  7. Дюзите не пикаят,но тези 2 на 3и 4 цилиндър на старото Ланди бяха почти отказали и не пускаха газ.Не знам кое е отключило веригата,пробитото бутало или нещо свързано с турбото.
  8. Вчера отворих двигателя Нормално ли е колата да има две гарнитури на главата или някой е пипал преди мен.Осъмних се,защото поръчах инструмента за развиване на болтовете на главата,а като отворих се оказаха болтове с глава за вложка М10.Няма значение,масата е на път
  9. Топлата част на заварената турбина и напълно здрава.Сряда някакъв човек пациент на бащата ще я гледа.Да събере от двете една читава плюс рециклиране.В ибея почват от 400лв новите турбини,най-вероятно китайски,но май им нямам много вяра.Кулер,ремап и тн не ми трябват..,
  10. Ако има читава турбина на пазара веднага я купувам.Но всички които прозвънях имат луфт или пукнатини или "малко"горели масло.Оказа се,че бащата лекувал някакъв който уж бил мн добър в рециклирането и поне да погледне да каже има ли смисъл.
  11. Сагата почти завърши.Новият двигател е на място,турбото беше заварено и сложиха друго,което се оказа,че пуши доста и до Плевен 300км съм спирал за проверка на маслото.Около 200гр беше изгоряло за този пробег и скорост 100км/ч.Утре ще се заема да намеря майстор да рециклира турбото или направо ново и да се свършва.Всичко стъпи 1700лв-двигател,турбо(попрецакано),нов съединител,свещи,масло и дреболии + работата.Скоро ще се захвана да разкостя мотора ,защото ще си правя маса от блока и ще кажа точно,какви са му били щетите
  12. Накрайниците могат да извадят във всеки що годе добър сервиз за кюнци.Същото се отнася и за стъклата(задния няма как да е челен )
  13. Седалката се съблича не особено трудно,като се започва от гърба.Ето ти е едно доста обширно ръководство за пълно сервизиране на седалките на А6цата. http://www.vaglinks.com/Docs/Audi/C5/BentleyPublishers.com_Audi_C5_A6_S6_RS6_Seats_Servicing_DIY.pdf
  14. Нита е доста здрав не го подценявай.П.С не бих си съсипвал инструментите,който не са евтини за тъпия нит,който струва 4лв(Я също съм зъбар)
  15. Пластмасата се държи на няколко болта,които се виждат при сваляне на кората.Не бързай с рязането на нита на номера,при мен подложката за номера беше захваната с болтове към пластмасата и успях да я сваля без да разнитвам и да се занимавам с КАТ.
×
×
  • Create New...