Jump to content

mr_green

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mr_green

  • Рожден ден 29.03.1970

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Troyan,Bulgaria

Последни посетители

873 профилни разглеждания

mr_green's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това табло ми е подозрително познато .Аз като виновник за горния пост да споделя ,че съм адски доволен и супер много ме радва колцата вече.Благодарение на колегата Пламен -BSD.Качвам снимки на преди и след.Така взех колата с прецакан фис и много исках да променя това червено на всякъде .Пламка да си жив и здрав ,скоро ще продължим проекта имам още идеи.А който се чуди дали или. Това е човека,много точен и знае какво прави.Ако искате да ме питате нещо ,на лични ще ви отговоря.Весели празници на всички Ауди фенове,Бъдете здрави и много радостни километри.
  2. Някой познава ли Гецата и дали има негови координати,щото нещо се губи във форума.
  3. Здрасти колега,имам питане за лед подсветката на таблото на Б5.Може ли да се намаля с димер или не  и дали компа дава грешка за изгоряла крушка или всичко си е наред.Защото четох доста по темата ,но мнения много и различни.Аз питам човек който го е правил.Благодаря поздрави.

  4. Така,да ви споделя ,че намерих нестандартно решение за мен.Продадох колата и не ми се налага да се напъвам за газова уредба,смятам пак да се върна на дизел .И те тава е,поздрави на всички и благодаря за добрите коментари.
  5. Ха ха,като се замисля точно като совалка си е .Като набере по магистралата ,направо лети Поздрави ! Благодаря ви за отговорите,наистина ,не ми се бърза обичам точните неща и не искам,просто да сложа каквото ми попадне.
  6. За града не ми пречи кой ще е ,стига майстора да си разбира от работата,че ми писна от селски тарикати.Ловешка област Пловдив София.Майстора е важен,за да няма драми после,искам колата да работи нормално ,както на бензин така и на газ.
  7. Здравейте колеги ,казвам се Ивелин Николов,но всички ме знаят като Иво Грийн или mr_green все съм аз. от много време съм фен на марката.Но от скоро я притежавам.Имам въпросната А4 от заглавието,смених я за тетрадка същия формат Сега сериозно на въпроса ,решил съм да я газифицирам.От опит знам ,че евтиното винаги излиза скъпо.Та за това търся съвет за качествен газов инжекцион,който ще ми върши работа без ядове.До сега съм таркалял дизеларки и това ми е много чужда тема,затова питам тук.Интересува ме,какво трябва да включва добрият вариант за този модел и двигател,трябва ли ми допълнително обмазване на клапани и нещо горница защото е с турбо? Да допълня ,че силно клоня към Романо ,но приемам всякакви съвети и препоръки
  8. Здравейте фенове на AUDI. Вече има тв канал за любимата ни марка автомобили,който иска да гледа ето инфо: Спътник Kopernikus2-astra10 Честота 11259 Поляризация вертикал Скорост на обмен 27500 Корекция 2/3
  9. Нека да стане пък давидим че го всеки приказва каквото си иска
×
×
  • Create New...