Jump to content

Stoian Dulgerov

Members
  • Мнения

    230
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно Stoian Dulgerov

  • Рожден ден 4.11.1989

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B3,B4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Smolian

Последни посетители

2344 профилни разглеждания

Stoian Dulgerov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги! Свързах го както знаете при мен нямаше 14 пинова букса от където да взема сигнал и затова пиша ако има колеги като мен.. Трябваше да го намеря на жълтата 26 пинова букса.. За маслото кабела е на 24 пин. А за оборотомера на 22ри.. На жълтата букса..
  2. Здравейте колеги! Имам въпрос за монтаж на ауточек на табло от Б3 с миничек който няма 14 пинова букса.. При положение, че сложа ауточека в таблото остава бялата 21 пиновата букса празна! Тя къде се свързва? В темата видях и е обяснено, че се свързват кабелите от 14 пиновата букса.. Но какво правим ако е няма както при мен? Трябва ли да преместя кабели от жълтата 21 пинова букса?
  3. Не колега! Има в предвид тези лайсни.. А той търси ето такива лайсни без дупки за халогени.
  4. айде и аз, че отдавна не съм се вписвал
  5. Така понеже всички имате голям интерес как се светват духалките на парното... ви качвам снимки как става Какво ви трябва: топъл силикон кутийка от диск диоди (аз използвах SMD диоди от големите, но с малките е по-добре..) резистори над 700 ома Така да приемем, че сте ги извадили. махате капачето и се открива тази гледка.. Сваляте врътката тук вече свалена Диодите трябва да поставите в краищата и започвате с дупките и отзад погледнато И след като сте пробили дупките започвате да правите светловодите които трябва да влезнат в тях (от кутийка за диск ги изрязвате, като след като ги оформите ги ишкурете за да станат матови и а разпръскват светлината равномерно) След като ги оформите и напаснете трябва да стане така и отзад погледнато вече със светловодите Тук вече забравих да снимам точно как съм поставил диода, но се подразбира... Диода е поставен в ъгъла и сочи към светловода (Налага се да разширите мястото където ще залепите диода за да може да го поставите.. На снимката без да искам като напънах с клещите се счупи цялото краче, но не е страшно) След като сте залепили диода слагате горещ силикон чак до светловода, за да може светлината да прозира точно до светловода, но не забравяйте, че трябва да сложите съвсем малко защото може да попречите на врътката да се движи свободно... и сложете хартийка която да пречи на светлината да се пръска по цялата духалка(един вид завивате светловода) и пуснато Правите и другото по същия начин Свързвате ги и пускате (но не забравяйте че не сте запоили резистор... Аз го запоих чак след като изкарах кабелите навън от самото тяло... за предпочитане е да бъде над 700 ома за да не свети много силно и да не ви дразни очите) От тук прокарвате кабелчетата (от долната страна на духалката) От там нататак му мислете как ще прокарвате кабелите Ако има нещо неясно питайте да обяснявам кое как
  6. Ето колега при мене как стана с диодни крушки лично производство.
×
×
  • Create New...