Jump to content

nevi1983

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3

Персонална информация

  • Пол
    Female
  • Локация
    София

Последни посетители

1457 профилни разглеждания

nevi1983's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. nevi1983

    Смяна моторно масло

    BAГ маслото е брандиран Кастрол, ВАГ нямат собствена рафинерия за масло.
  2. Даже в инструкцията на колата специално пише, че е нормално да има звуци, не е признак за повреда.
  3. Привет! Въпроса е какво доказва,че е на 75 000 км? Иначе е фейслифта, има умерени екстри, с този шибидах вероятно е от северна Европа.
  4. nevi1983

    Масло long live

    http://oily.bg/repsol-elite-common-rail-5w30-5-litra.html
  5. nevi1983

    Масло long live

    Потвърждавам изцяло горното, VAG да нямат рафинерия.....
  6. nevi1983

    Обща тема: Audi A4 B8

    Мойта А4 го е правила при студено и влажно време, после се оправи от само себе си.
  7. nevi1983

    Start/stop system

    Компютъра си изчислява много фактори - температура, акумулатор,включен климатик/парно, дори дали е навит волана за завой. При мен тази функция ме дразни,особено в задръстване и я изключвам.
  8. nevi1983

    Масло на 2.0 TDI CAGA

    212.50 лв. e безбожна цена за 5 л. от това масло,отделно и филтрите са скъпички. Тук във форума има доста търговци, които са коректни и бързи, например Казаков, със сигурност и много други. Аз на АУДИ не бих сипал масло, което не е одобрено от марката със съответния стандарт,които го пише и на тубата, а точно коя марка конкретно си избираш си е личен избор, аз съм дълбоко убеден че при нормална смяна и нормално каране няма да усетиш абсолютно никаква разлика.
  9. nevi1983

    Масло на 2.0 TDI CAGA

    трябва да отговаря на спецификацията на VW 507.00 ,доколкото си спомням.
  10. Извънградско 5.5 - 6.0 Градско 7.5 - 8.0 Естествено може и много повече при желание...
  11. Напълно разбираемо е, че искаш да спестиш някой лев,ама какво ще стане ако си далеч от дома и този ключ създаде проблем? Според мен прави надежден втори ключ или изобщо не го прави.
  12. По колата не се забелязва нещо нередно, карам с този двигател и купе повече от две години и съм много доволен, колата е пъргава, икономична и комфортна. Видима забележка е монохромния/червен/ дисплей, но не е болка за умиране. Според мен цената е доста ниска и е хубаво да се огледа в сервиз и ако имаш начин да провериш дали това са реалните километри - спокойно може и да е на 300 - 400 000 и да няма видими следи от износване. Подръжката, като се наложи е доста скъпа и все още много не им разбират по сервизите.
  13. При трайното затопляне нещата се подобриха значително- примерно в 90% от случайте работи нормално, явно влагата играе някаква черна роля.
  14. Привет! Колата е А4 В8 с безключов достъп / отваряне с доближаване на ръката/. От големите снегове ми се появи следният проблем - вратите един път се отключват/заключват нормално,друг път не се отключват или заключват, някой път се заключват с разклащане на дръжката. Изобщо - функцията е неустойчива. Сега е топло и сухо, но няма подобрение. Дистанционното работи нормално. Според мен проблема е в датчиците, но не знам какво може да се направи. Моля за съвет.
  15. Благодаря на отзовалите се ! Това e логично и покрива и моята представа за нещата, но означава,че трябва да търся по- специализиран сервиз, ако я закарам където обикновенно си сменям маслото, и им кажа че за смяна на филтър им трябва лаптоп, ще ме гледат като извънземен .
×
×
  • Create New...