Jump to content

100 Quattro

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно 100 Quattro

  • Рожден ден 24.07.1970

Друго

  • Kaра
    Audi 100 2.0E16V

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

100 Quattro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Виж да няма някакъв боклук между джантата и главината.На мен точно това ми се е случвало.
  2. При мен има същият проблем,но понякога много трудно пали и вторият път въртя 6-7 пъти докато запали,а като запали работи без всички цилиндри докато ги нареди.Ходих под моста Чавдар там момчето си игра половин ден с нея.Първо беше регулатора на горивото после главата на инжекциона и накрая казаха,че са дюзи,ама нямах 400лв. да ги сменя така,че диагнозата още не е сигурна.Наистина с мойта глава не можаха да вкарат някакви параметри в нормата (с нея работеше богато)и я сменихме с друга втора употреба.Така успяха да регулират инжекциона,но проблема с паленето си остана.Остана да сменя дюзите,да го дорегулират и според тях всичко ще заспи (само да не заспи дълбоко).Така,че ти препоръчвам да отидеш да я погледнат някъде,а не да гадаеш.Поздрави!!Пиши като решиш проблема,любопитно ми е!
  3. 100 Quattro

    Дюзи за АЦЕ

    Благодаря за помоща,но мисля,че моя номер завършва на 043 (ще трябва утре да проверя,може и аз да бъркам).
  4. 100 Quattro

    Дюзи за АЦЕ

    Аз не мога да съм сигурен,че са за смяна,защото нито имам диагноститична апаратура нито разбирам от дюзи,но днес цял ден си играха с колата в сервиза под моста Чавдар и казаха,че е за дюзи.
  5. 100 Quattro

    Дюзи за АЦЕ

    От къде по 55лв.?На мен ми искат по 103лв.за BOSH.Даже в Ауто плюс-123.20лв.
  6. 100 Quattro

    Дюзи за АЦЕ

    Здрасти на всички.Явно вече съм смяна на бензиновите дюзи (дано е от това проблема)и моля за съвет.Откъде,за колко и какви? Колата е Ауди 100 ,2000-16 АЦЕ,1992г.Аз съм в София,така,че нека идеите са актуални за София.Благодаря предварително на отзовалите се!!
  7. 100 Quattro

    Проблем при Ц4

    Благодаря на всички за насоките които ми дадохте!!!
  8. 100 Quattro

    Проблем при Ц4

    При мен проблема е,че трсе без да натискам спирачките.Просто както си карах по магистралата и в един от завоите(десен) волана се разстресе доста силно.След това не го повтори,като се опитах да имитирам същите условия дори и при различни скорости.Проблема няма нищо общо със спирачките.
  9. 100 Quattro

    Проблем при Ц4

    Колега оправи ли тресенето при висока скорост,че на мене ми го направи същото вчера.При висока скорост на ляв завой се разтресе яко.Ако си го оправил , пиши как.Предварително благодаря!
  10. В София на Симеон има едно магазинче до магазина на Дино,казва се Бате Рафи,държи го един арабин.Той прави тези маркучи.Слага им клапанчето и са като оригиналния.Аз си взех преди две години от него и съм много доволен.Не може да се ползват щуцерите на нашите оригинални маркучи защото не могат да се запресоват втори път и затова всичко е ново.Тогава ми взе двеста лева което е почти наполвина.Най хубавото е ,че след време може да се сменят само самите маркучи ,като клапана и щуцерите остават.Ако някой се интересува за точния адрес,може да го види в нета.
  11. 100 Quattro

    Демпферна шайба

    Няма смисъл да даваш 140лв.Аз си зглобих този маркуч и ми излезе 40лв.Кара вече четвърта година.
  12. Тя и така е оставена отворена.Жабара просто е навил една рапидка в зъбчетата на оста на клапата и така я е блокирал селянина.Които не се е сетил ето му идея!Просто италианците са си цигани(извинете роми).Ще те помоля за някакви кординати на Емо.Благодаря ти!
  13. Грешки колкото искате.Как точно работи тази клапа,кога отваря и кога затваря и фатално ли е ако го няма управлението(ако трябва ще я намеря втора употреба).За момента как да я позиционирам,отворена или затворена?Разлика в работата на климатроника поне аз не намирам,а може и да греша защото парното зимата ми е слабо.
  14. Намира се под кората на чистачките върху големия въздуховод.В него влиза снопче кабели и вакум маркуче.На капачето пише внимание.Моето го няма,кабелите са отрязани и само са напъхани в кутията.
  15. Благодаря на всички за напътствията.Много ми помагате!Ще пиша за развоя на събитията.Още веднъж голямо мерси!!!!!!!
×
×
  • Create New...