Jump to content

valiopicha

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi B3

valiopicha's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Каква е цената за Смяна радиаторчета на парно? на Б3 1.8S дали съм в тази група която цитираш, не знам!!!
  2. Колега бутилката има живот 15 години,но през 5 години се носи на проверка която струва 60лв.Моята е на 11години до сега не съм правил проверка.Имам приятел газаджия срещу обувния завод сега е бизнес център Сердика.Онзи ден говорих с него и той ми каза че е по-добре да си сложа нова за 80лв. моята е 40л.И понеже по новите закони трябва да имаш и евросонда в бутилката,за 200лв. е сичко +20 лв. прегледа и стикера дет се лепи на бутилката.При твоя случай мисля че той ще може да ти направи преглед.Ето ти телефон да го питаш.Казва се Веско 0898490902.
  3. valiopicha

    пара в купето

    явно така ще стане,само дето има няколко начина за смяната му,единия сваляне на цялото табло намерих в златния фонд снимки,ама братовчет ми казва че има и друг начин без да се сваля таблото а само се разхлабва и се дърпа назад,не знам къде да търся инструкций,ако може някой да даде инфо ще се радвам
  4. valiopicha

    пара в купето

    тази тапа каква роля играе,ако тече от нея трябва да се вижда теча по главата нали
  5. valiopicha

    пара в купето

    да и при мен се запотява предното стъкло а къде по-точно се намира тая тапа аз скори шлайфах главата и може наистина да е това което казваш колега
  6. valiopicha

    пара в купето

    ако е тапата при двигателя,от къде ще се вземе парата в купето
  7. valiopicha

    пара в купето

    Здравейте колеги,имам проблем с B3.Като завъртя средното копче на топло от парното излиза пара.Също така ми намалява антифриза.Явно е спукан радиатора на парното.Кажете какво да направя!!Препоръчайте ми сервиз в София.
  8. Колега аз мисля ,че не е бендикса,ако стартера върти на празно се чува доста добре,релетата също мисля бръмчат като нещо не е наред,може да е реле,колите ни са бъкани с релета,ако ти се случи пак трябва да се опиташ да чуеш къде бръмчи.........така мисля аз.
  9. сложих нов акумулатор и всичко се оправи ,не мога да повярвам
  10. пичове абе сега не иска да пали от никъде,само с кабел сигурно ли е че няма реле някъде
  11. да мн си прав това ми дойде на ум и на мен,събота ще го направя и ще пиша,тоест ако не видя проблем с кабелите ще пусна нов,но нещо ме съмнява акумулатора........някъде четох, че може в такива моменти да дава на късо някоя клетка,и отново едно но...........като дам директно + от алтернатора към стартера с външен кабел, върти но ми прави впечатление нещо.Сега се сещам...като ми оправиха стартера, преди 2месеца въртеше с мн по-голями обороти, а сега доста по-бавно върти,даже по-бавно от преди да го оправят...........и май ще отида при тея дето ми го правиха или е акумулатора...........вече не знам кво да поправям първо........но ще потърся възможност да сложа друг акумулатор и ако върти по-бързо.........отивам на нов акумулатур.....какво мислиш има ли резон........
  12. ЕЕЕЕ не е истина,днес пак не искаше да завърти нито от клемореда нито от бутона,а като дам с кабел ток към стартера на тънкия кабел върти,бутона съм исталирал след клемореда преди шунта.Значи некъде се губи тока към стартера.Не знам кво да правя вече.
  13. valiopicha

    Фарове за Б3

    колега от къде ги взе иколко струват
  14. сложих си бутон и за сега паля от където си искам,тоест клемореда работи без да ми дава проблеми.а искам да попитан какъв е тоя шунт на таблото реле ли е шот прилича или какво?
×
×
  • Create New...