Jump to content

KireTTo_RS2

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KireTTo_RS2

  • Рожден ден 17.03.1989

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 & B7

Персонална информация

  • Локация
    КireТТo

Последни посетители

1177 профилни разглеждания

KireTTo_RS2's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Като горд собственик на синята A4 B7 от горният пост искам да изкажа благодарности на Райно и момчетата от сервиза! Благодаря Ви за добре свършената работа, съвестно, точно, професионално и с оригинални части! Обърнаха ми нужното внимание към мен и автомобилът ми. Изготвят приемно-предавателни протоколи, лист с нужните части и предстоящи ремонти по автомобила, и съвети кое кога и как да бъде подменено! Благодаря Ви, момчета! Продължавайте за напред в същият дух и само успехи! До скоро виждане. Поздрави! :)))
  2. Още един + за Райно и неговите момчета! Съвестни, компетентни, точни и с оригинални части заредени! Продължавайте така смело напред
  3. Здравейте С приятелката ми прочетохме голяма част от темата и сме съпричастни. Пожелаваме на Биляна скорошно и успешно оздравяване!!! Късмет и очакваме само добри новини!!!
  4. Здравейте, колеги Искам и аз да изкажа едно положително мнение в подкрепа на Audi A4 B6. Към края на миналата година един мой познат се заимства с такова Audi А4 и не след дълго след като си продадох хубавата Б4-ка, и аз закупих А4 B6 1,9 TDI PD 131к.с. За първи път карам дизел на Audi и много ми харесва - динамика, икономичност, 6-те скорости и още много други неща. Колегите вече са писали относно обслужване... Интериора (пластмасите) е с доста чувствително покритие и много зависи кой как го е ползвал. Мисля, че човек ако си пази точно тези пластмаси не са никакъв проблем. Когато ходих да гледам моята останах изумен, че е като нова относно пластмасите. Вътре си я чистя само аз, а не някой по автомивките. Съгласен съм и с колегата, че цената на хубав автомобил под 14 - 15000лв. не е адекватна. На скоро разглеждах mobile.bg и не ми хареса нито една. В България е пълно с Италиянски автомобили. Докато в mobile.de има стойностни коли и на реални цени - макар и високи според някои. На колегата, който си търси искам да му пожелая успех и "умната" ))
  5. Последната цена беше 40лв., но спойлерът го продадох Модераторите могат да закрият обявата.
×
×
  • Create New...