Jump to content

legend433

Members
  • Мнения

    171
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно legend433

  • Рожден ден 22.11.1987

Друго

  • Kaра
    AUDI A6

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1521 профилни разглеждания

legend433's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, Имам следния проблем: Светна ми чека и ми излезна следната грешка от снимката. Смених въпросната циркулационна помпа и след известно в града пак ми светна чека със същата грешка. Възможно ли е да е бушон? Дайте идеи.
  2. Колега ти какъв сложи люк или закс?
  3. Здравейте колеги! Днес рано сутрин ми замина съединителя, очаквах го и стана. Въпросът ми е какъв да взимам? Колата е 2.7TDi ръчни скорости само на предно. Ако реша да качвам коне има ли нещо по добро което да сложа сега?
  4. Здравейте, колеги. Имам проблем с централния компютъра на колата. Когато е нагрята платката, колата не иска да запали и на таблото се показват всевъзможни глупости. Някой от вас имамл ли е такъв проблем или подобен.
  5. Правил съм процедурата на много коли. При сегашната ми нямах проблем, но ги лъснах. Търкай смело с водна шкурка 2000 или 1500, стават уникално лъскави, накрая полираш с малко паста, ефекта е много добър.
  6. Колеги, някой знае ли в Хасковска област, читав майстор за премахване на DPF, катализатор и слагане на прави тръби. Като цени на изкупуване как вървят?
  7. Здравейте колеги! Имам парктроник само отзад искам да сложа и отпред. Някой правил ли е такава интервенция? Сложна ли? Някой знае ли номерът на боята на s-line решетката или идея къде мога да го получа?
  8. Аз също имам мерак да позасиля моята, но имам много други разходи. Ако някой може да помогне къде да получа информация за 2.7 TDi ще съм му много благодарен. Колата ми е само на предно и е с ръчни скорости 2.7TDi, доста търсиx докато я намеря, понеже исках да е и S-line.
  9. И аз като теб го попитах същото. Той ми обясни: Колкото по широка е гумата е много-малко по висока. Самата широчина дава и малко височина и ми даде подобен пример на този който посочих аз.
  10. Колеги вижте на какво попаднах:
  11. Здравейте колеги, имам приятел, който роботи в сервиз за гуми. От него знам, че по широката гума е малко по висока. Пример: 235/40/18 и 245/40/18 - 245/40 е по висока независимо, че са на 40 височина, предполагам разликата е много малка. Моята я карам с 245/40/18, като разход ми дава 7/100.
  12. legend433

    Въпроси за А6 (4F)

    Консумативите са сменени. Явно не са настроили компютъра. Благодаря!
  13. legend433

    Въпроси за А6 (4F)

    Здравейте, колеги. На борда ми изписа service. Въпросът ми е как мога да видя за кое точно се отнася?
  14. legend433

    Въпроси за А6 (4F)

    Да, така мисля да направя.
  15. legend433

    Въпроси за А6 (4F)

    Задните накладки са ми за смяна, възможно ли е да има връзка с ABS? А относто тампоните на двигателя, нямам никакви вибрации абсолютно никакви. Проблема е, че приграмата ми не може да трие грешки за да ги изтрия и да видя кои ще се появят отново.
×
×
  • Create New...