Jump to content

chymera

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно chymera

  • Рожден ден 25.06.1982

Друго

  • Kaра
    Audi A6/4F

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1229 профилни разглеждания

chymera's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся капаче на дръжката на шофьорската врата. С хромирана лайсна, без самата дръжка, само капака.
  2. Е*ем ти и лед крушките. С идеята и желанието да си премахнеш жълтенията покрай ксенона, освен, че тези LED дневни крушки премигват още от самото начало, а и колата взе да прави мизерии само за 3 дни с тях. От вчера докато карам от време на време присветва индикацията за колана и изпищява, за около час прибиране от работа, го направи 2-3 пъти. Днес сутринта още веднъж. Колега @koceg дали може да споделиш твоите мигат ли и ако не, от къде са купени и за колко пари.
  3. Къде се правеше тази кодировка?
  4. Някой спомни ли си къде точно из VCDS е кодировката за отмятане, че колата е с дневни LED светлини?
  5. Най-накрая уикенда намерих време да сложа лед крушките от по-горе, но: първо се измъчих да ги сменя, с всяко следващо ауди, което имам все по-трудна става смяната на каквато и да е крушка; второ - габаритната крушка заспа, но тази P21W на дневните светлини примигва през 2 сек., което е доста дразнещо. Иначе мноо по-красиво е, отколкото с жълти светлини около би-ксенонана. Сега се чудя... това с мигането проблем с крушката ли е или някъде мога да го оправя чрез закачване на колата?
  6. chymera

    aux извод

    Ако имаш т.нар. AMI (audi multimedia interface) трябва да имаш в жабката до чейнджъра нещо много подобно на него. На него пише AMI, има изходи за AUX, USB, SD... чете и mp3! Много от нас бленуваме за такова или поне да намерим за по-нормална цена!
  7. Колеги, Из нета се продават някакви много хвалени LED крушки със собствени лупи, като има такива както за дневните светлини (тип P21W), така и за габарита (тип w5w). Пише, че са Canbus и error free, което премахвало досадния проблем да дава индикация на FIS-а. Понеже както почти всички и мен ме дразни жълтия ми цвят във фаровете ми в момента (иначе съм с би-ксенон), та искам да попитам някой поръчвал ли си е подобни и има ли опит с трайността им и качеството? Габарит: http://olx.bg/ad/nay-moschnite-led-gabariti-11w-t10-w5w-canbus-ID5pmnS.html Дневни светлини: http://olx.bg/ad/nay-moschnite-led-avtokrushki-p21w-ba15s-r5w-r10w-1156-s-canbus-ID5PCea.html 1) 2)
  8. В началото на тази седмица влизах в сайта, и понеже се включва автоматичен чат и попитах. Казаха, че може да ми предложат това с подмяната на дисплея. Обаче аз се притеснявам, че може да не работят някакви от основните функции и как така без да имам нужните модули, ще работи блутуут и останалите неща. За това говоря: http://navigacia.bg/navigaciya-a602s-za-audi-a6-s6-rs6-i-q7-s-originalno-menyu
  9. Дали има отзиви от това, което предлагат за А6 4F в навигация.бг? Подменя и LCD-то, става тъч скрийн!
  10. Аз също се чудя... варианти бол, но кой е най-практичен и евтин, и аз не знам! Има един вариант в навигация.бг, предлагат някъв китайлък, дето се канектва с основното MMI, но се сменя дисплея! Хем си ползваш основните неща, хем има блутуут, мп3, собствена навигация, даже и тъч скрийн. Има и други варианти като Dension и Grom, ама май ти трябват модули. P.S. Как може да се ориентира човек дали MMI-я му има FBAS?
  11. За това обаче сигурно трябва допълнително да си закупиш съответните модули ако ги нямаш - ТВ, за bluetooth, паркиране, AMI и т.н. Отива на над 1,5К
  12. Търся пластмасова дръжка за отваряне на предния капак (тази долу вляво в краката на шофьора). Става дума за Ауди, А4, 2002 г., 130 к.с., 2000 куб.см.
  13. Здравейте, Необходимо ми е пластмасовото лостче за отваряне на предния капак. Става дума за Ауди А4, 2002 г., 2.0 бензин. Дали може да се намери такова втора употреба или да се поръчва ново?
  14. Някой знае ли къде мога да си подменя кутийката на ключа или пък да си купя втора употреба? Проблемът е в това, че и на двата ми ключа ми изпадна някъде малката емблемка на Ауди и много дразнещо и грозно!
  15. Фарове има без халогените обаче, което е странно... но всички други неща, управлявани от 3те компонента не работят. П.П. Някой пита за акумулатора... той си е наред, зарежда си нормално. П.П. 2 Всички предпазители са в изправност и най-вероятно няма прекъснати кабели или оголени жици, така че предполагаем проблем остава изгаряне на Central. Electr. модула, но пък да се бъгне ей така без нищо... мноо странно.
×
×
  • Create New...