Jump to content

benedetto

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

742 профилни разглеждания

benedetto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,

    Попаднах на тази ваша тема:

    Audi B7 BFB 1.8T няма мощност

    Намерихте ли решение на проблема?

    Описал съм моя проблем в темата.

    Може да ми пишете и на:

    sredo@abv.bg

  2. Добре препоръчайте качествен диагностик за София .
  3. Добре толкова ли няма някой колега със същият мотор да се видим някъде в София да направим съпоставка с неговата. Не съм рейсър не ме разбирайте погрешно ,просто искам колата да е изрядна.
  4. В сравнение с доста коли които съм карал през годините от 1.0 до 4.2. За 163 кс няма никаква пъргавост. Искам някой да направи качествена диагностика или някой който прави подобни коли.
  5. Здравейте от 6 месеца съм с този автомобил . Обслужен е откъм ролки ремъци ,филтри ,клапан картера вентилация ,веригата и обтегача са сменени преди мен има фактури от чужбина. Колата не дава грешки но е доста спъната . Ако може да препоръчате някой с читава диагностика да види живите данни в движение ще съм благодарен .
  6. Здравейте ,нека да пишат собствениците на феислифтовите а6ци да си кажат мнението. Първоначално бях се ориентираш към 4G но ме отказаха защото имали проблем с подкачването на маслото на този мотор или нещо подобно.
  7. А проблемът със маслото как се оправя и какво точно представлява ? Няма почти никакви екстри .
  8. Здравейте виждам ,че има изписано за конкретния модел но все пак . Гледам автомобил от Холандия . Про Лайн комби,ръчка , на 250 000км .Километрите са реални но ме притесняват няколко неща относно горивната система (вкарването на стружки от помпата)и като цяло здравина ? Някой да сподели мнение за конкретния мотор ще съм благодарен много ? Нека състезателите с 3.0д не ми обясняват колко е спрял и какво ще загубя ако го закупя . Имал съм през годините и по големи кубатури ,така,че знам за какво иде реч. Търся икономия и по голямо пространство. Цената му е около 10к евро докаран до Бг.
  9. От скоро съм със 1.8т БФБ. Имам същите симптоми . Ако може да препоръчате читав майстор за София да направи процедурата с клапана за картерната вентилация.
  10. Здравейте в момента се колебая за една б9ка 2017г design pro line от Холандия. 2.0д предно с ръчна кутия 90киловата или 122кс. На 150 000км проверени . Има ли някой с този мотор да сподели впечатления. Цената е около 22 000лв
  11. Продавам оригинални алу.джанти Ronal от audi a8 16-ки със стари зимни гуми 225-55-16 dunlop дот 08. Без кривини и заварки. Цена 320 лв комплект. Бартер 0889299213
  12. Здравейте колеги. Мога да ви предложа 30% отстъпка в фирма Тех-ко на всички части и 15% на акумулаторите. При интерес звъннете в склада за цена и наличност. За отстъпката ще ме търсите на лично или на 0889299213. Лек и успешен ден
  13. Колега мога да ти направя 30% отстъпка от фирма ТЕХ-КО. обади се и попитаи за цена и наличност .0886265010 - склад. за отстъпката ми пиши .
  14. Може да оставите телефон за контакт.
×
×
  • Create New...