Jump to content

batiaro

Members
  • Мнения

    814
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от batiaro

  1. Купихме една джазка на жената през 2021. Беше с летни гуми нокиан с Дот 20 година. До есента на 21-ва се нацепиха между грайферите. Карал съм какви ли не марки ама гуми да се нацепят на една година никога не ми се е случвало,дори и с най-евтините китайски. Говорих с един приятел ,гумаджия, сподели ми същото от неговия опит с нокиан. Като цяло не са това,което бяха. За шум не мога да кажа,че са били шумни,тя Хондата си е тиха по принцип. Дори сега с новите гуми Кели май е по-шумна,но те са симетрична шарка,макар че са летни. Може и от там да идва шума.
  2. Здравей,колега. Трябва ми капачето за вътрешното огледало на Ауди а4 б8. Ако имаш сиво дай цена. Това е номера на капака.
  3. На нашия паркинг, Строител 68, са 3, на 69 са 2. И всичките се карат. Бая годинки още ще ги караме и виждаме по пътищата,ако ония от Брюксел не решат нещо друго.
  4. Докато има б4-ки няма да умре таз тема.
  5. Повтарям,за неразбраните. От 34 години в България никой за нищо не е виновен. Сега изясни ли се картинката.
  6. Нищо на никого не раздавам. Просто отбелязвам,че както винаги и навсякъде в България никой никога ,за нищо не е виновен.
  7. Едно разбрах от целата сага. Клиента ,който е набил доволно количество средства и Ауди са виновни ,че колата има нерешени проблеми. Никой от горепосочените специалисти,които са барали по колата немат грам вина за случилото се,защото колата е родена дефектна,нищо,че е вървяла 10-12 години без проблеми. Клиента е трябвало да я даде за скрап много преди да се стигне до намесата на корифеите в занаята и да си купи по-нова и по-скъпа кола. Добре дошли в България.
  8. Щом питаш за поддръжка не е твоята кола.
  9. Добре разказва момчето. Някой си руснак Игор шевчук купува равенол в началото на деветдесетте години и от тогава до сега той е шефа на фирмата. Построили са нов завод за преработка на нефт пак в Германия и там се произвеждал вече маслото. Имали са проблеми с качеството до преди 15 години ама всичко вече е окей. И все такива неща. То между другото е пълно с такива клипове в тубата особено руски,които обясняват кой,как,къде и защо произвежда някакви масла. Дали е истина или е гръмко изявление не знам и не вярвам много на такива неща ама знае ли човек. Вчера го сипах вст-то и сега ще видим как ще се отрази волсинтетишето на стария немец.
  10. Лабораторен анализ на Ravenol VST 5W40.Според теста маслото е топ оф дъ топ-пао,естери,волфрам,молибден. https://www.drive2.ru/o/b/603017532600768041/ https://a.d-cd.net/C6c-NKqcq3NpM6agvbeBoEk-LK8-1920.jpg-теста от лабораторията на Равенол. https://a.d-cd.net/-BNV02s4nhehNfj3lXqt9lRH3Pg-1920.jpg-руския тест,само,че не мери волфрама. https://a.d-cd.net/1NihEp4CpDZI8ifEey5dIr9x9i0-1920.jpg-още един руски анализ със съдържание на волфрам. Не знам дали без регистрация ще се вижда,надявам се да е видно.
  11. Годините са проблема,а спойки,писти,стабилизатори и т.н. са само следствие от това.
  12. Аз пък от Денсо съм най-доволен.Най-добре работеше колата на газ с тях.Може да съм случил на истински,знае ли човек.
  13. batiaro

    Изхвърля ми водата

    Още ли не си сменил водната помпа,чакаш я хубаво да се окоти ли?
  14. Мдааа,на младежта и е трудно с ръчка. Младеж,не е проблема в ръчката или автомата,проблема е в зад кормилното устройство.
  15. Е караме ги де.😍 Ама не ги щат в тоя "реномиран" сервиз.
  16. И аз съм с 6 пинов стъпков мотор,но за съжаление не мога да помогна.
  17. Колкото и да го мъчиш няма да стане. Щом се форсира сама значи стъпковия мотор не работи. Най-добре намери някой втора ръка,който работи,че новите хем са скъпи,хем са боклуци.
  18. Смени си стъпковото моторче,явно не работи коректно.И аз го минах тоя филм,три моторчета смених докато влезе в някакви норми.
  19. Ми пробвай тогава.И да споделиш после как е колата с такова масло,защото едва ли някой във форума е ползвал и може да ти каже кое от двете е по-добро.
  20. Така е,всеки сам си решава,макар че и колегата по-горе ти е дал правилния отговор.Всяко стандартно масло 5 или 10 w40 ще ти свърши работа.Няма смисъл на тая кола от такива масла,още по-малко 5w30.Ама щом си решил,слагай,което и от двете да избереш все ще е грешно.
  21. Щом е тъй направо на Редлайн минавай.Нищо друго не издържа на ултра,мега,гига,високо технологичния мотор на б4-ката.🤣
  22. За съжаление или не вече го има и Лукоил в схемата.Ето го: https://www.oil-club.ru/forum/topic/44335-volkswagen-special-g-5w-40-свежее/ Не казвам,че е лошо,просто ВАГ вече не подбира,който даде най-добра оферта печели.
  23. Прав е човека,защо му скачате. Доколкото знам оригиналното масло на фауве е Шел, а от 2020 май и Лукойл бутилират за ВАГ. Не казвам,че е лошо,но има и доста по-добри от него и на прилична цена. А колегата като иска оригинално масло да си поръча от Порше или който е там официалния дилър на ВАГ за България.
×
×
  • Create New...