Jump to content

viktor89

Members
  • Мнения

    116
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.8

Персонална информация

  • Локация
    STARA ZAGORA

Последни посетители

1589 профилни разглеждания

viktor89's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купувам запазена шофьорска седалка за A4 b5 avant. Салона е като на снимката. Моята се скъса доста и се чудя какво да правя?
  2. Дай телефонен номер да се разберем.
  3. Търся запазена бобина за audi a4 1.8 ADR мотор. Моята е Bosch, но е пукната и на единия цилиндър не дава искра.
  4. Моя е Hitachi стария, пълнителя на Bosh дали е заменяем с него?
  5. Замервали ли сте го, добри ли са параметрите, които дава.
  6. Търся дебитомер за Audi a4 ADR 97 година.
  7. Трябват ми две джанти 16-ки 5x112 междуболтово разстояние като на снимката за Audi a4 http://img28.olx.bg/images_prodavalnikcom/81870128_6_585x461_aluminievi-dzhanti-16-za-audi-a4-a6-.jpg
  8. Купувам запазена пластмаса над филтърът купе, моята е изгоряла от към прозореца и отваря голяма фуга между нея и прозореца.
  9. Купувам предни датчици за ABS на Audi a3 1.9 90 hp 98 година, трябват ми датчиците заедно с буксите, че моите някой ги е отрязал преди и сега висят само кабели.
  10. Цитиране на предходен пост! Наистина колега всичко е от регулатора, просто е направен с температурна компенсация. Ако искаш да ти зарежда постоянно 14 трябва да го смениш с някакъв извън оригиналният. Моят алтернатор е Valeo 90A и положението е същото като при теб. Като ми замина акумулатора беше декември месец и ходих на студен мотор да ми го мерят, че иначе се заяждаха, че било 13.5-13.6.
  11. viktor89

    Проблем с генератор!

    Моя алтернатор е Valeo и пак прави такива спадове като загрее колата.
  12. viktor89

    Проблем с генератор!

    Лошото е, че генератора е заврян много и май е невъзможно да се смени релето без да се свали генератора. Иначе според мен, ако има проблем с генератора би трябвало постоянно да дава слабо напрежение, пък то като е студен зарежда добре и после нещо откача. Цитиране на предходен пост!
  13. Колата е audi a4 1.8 adr. Генератора е 90A Valeo, проблема е, че когато запаля колата студена дава ми 14,2 с пуснат климатроник и фарове, което мисля е добра стойност. Обаче като загрее колата до 90 градуса и напрежението пада до 13.4-13.5, което ми се струва малко. Зачистих кабела на масата, обаче няма промяна. Въпроса ми е някой има ли обяснение защо като загрее колата и тогава намаля напрежението?
  14. Акумулатора ти е заминал, щом си го зареждал веднъж, скоро пак ще ти се наложи, ориентирай се към нов, хем да те е мирно на главата, че някоя сутрин няма да запали. За таблото много вероятно е да е от акумулатора, но може и той да е пътник, докато не вземеш новия акумулатор няма как да бъдеш сигурен.
  15. Наистина гащеризона е много качествен, който го вземе ще остане доволен.
×
×
  • Create New...