Jump to content

tghyre

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A2 и A6/4G-S-line

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tghyre's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам оригинални напречни греди-релси за Audi A6 Avant! Бяха в комплект с автомобила закупен от Германия! Гредите са неразличими от нови и са в перфекто състояние! Заключването е с оригинален динамометричен ключ! Стават за модел C7 (4G) 2011-2015 г., за по горна година трябва да пробва. Снимки може да видите тук: https://www.olx.bg/d/ad/prodavam-originalni-naprechni-gredi-relsi-za-audi-a6-avant-CID1243-ID94xMt.html?bs=olx_pro_listing&isPreviewActive=1&sliderIndex=0
  2. Здравей,

    за комплект вериги с обтегачи цена за - AUDI A6 C7 Avant (4G5, 4GD) 3.0 TDI quattro дизел 204 К.С.

  3. ...колеги има ли някой при когото може да оправим проблема в София, че и моят дисплей е на същото положение!
  4. ....хм значи ще го сваля и огледам щателно.....
  5. Ами оглеждах ама не видях ясна причина ...даже мисля, но не съм 100% сигурен и че на изкл. букса от гнездото на запалката пак гореше, но не съм на 100% сигура...трябва пробвам пак!
  6. На "Аванта" е като отвориш багажика, махаш кората отдясно (със стотинка развиваш) и са там! Аз имам същия проблем, но си остана (20А е бушона), като го сменя и гори веднага....3 бр. така един след друг и се отказах да се занимавам...просто се примирих, че в багажника няма имам 12v и това е!
  7. tghyre

    Теглич за ауди

    Няма никакви проблеми със скоростите.........е ако качваш "Беклемето" и теглиш тоя товар уикендите редовно по 500-600 км. много ясно, че в зависимост от състоянието на колата , ще имаш след опредлени километри...неизбежно е без значение от автомобила!
  8. Може колега, но зависи дали е предвидена тази опция за волана ти! На моя няма пера, но ако реша мога да му сложа....уточнявам трилъчев ми е волана фабричен S line...2014 ми е модела!
  9. tghyre

    Теглич за ауди

    ....да не е само теглича ...марката е тази "Bosal Oris", както каза колегата! Сменя се и цялата задна греда заедно с други елементи, които са в комплекта и се монтира теглича. Има специално места за захващане, така че не е препоръчително да се слага всякякъв теглич, а трябва оригинален, за да съвпаднат дупките и елементите за монтажа! Съответно теглича/куката, може да се маха и слага, има си и капачка която се слага когато не се ползва, за да предпазва от пълнене с кал и боклуци! При свален теглич не се вижда нищо и не се разбира дали е с опция опция теглич или без :). Аз го ползвам да си тегля лодката, която с колесара тежи около 1500 кг. и нямам никакви проблеми!
  10. tghyre

    Теглич за ауди

    Обаждаш се в магазин "Escadra" и си решаваш проблема! Преди няма и месец си сложих теглич оригинален "Bosal" от тях.....монтажа също е при тях и е м/у 60-100 лв. в зависимост от модела!
  11. tghyre

    Теглич за ауди

    Докъде го докара с теглича колега, че и аз се интересувам? При моето проучване разбрах, че нe e проблем да се монтира и неоригинален без да се сменя заден мост...!
  12. tghyre

    аварийни

    Реле колега на 100%!
  13. Продавам оригинални джанти 16" 2013 г. от Audi A6 със зимни гуми "Continental" 225/60/16! Джантите и гумите са от Германия, в перфектно състояние, без забелжки по тях! Може и бартер за джанти 18"! Цена 700 лв за гуми и джанти!
  14. tghyre

    аварийни

    От релето на мигачите е!!!
×
×
  • Create New...