Jump to content

grizzly

Members
  • Мнения

    15277
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от grizzly

  1. Като идея - може да сложиш два сензора и да ги превключваш за да виждаш двата тока. Все ми се струва че може да се намери начин да се монтира и сензор на акумулатора (може и на минуса). Дори ако трябва да се разглоби/счупи/залепи сензора.
  2. Не е ли по-полезно да мериш тока към акумулатора? Тогава ще знаеш баланса дали е положителен или отрицателен? Токът от алтернатора е любопитен но безполезен щом нямаш електромер там за таксуване. Иначе хвалА за ентусиазма, винаги съм искал такава мерачка.
  3. Да, в Япония имат космически софтуер а в Европа друг. Бистрено е вече - японските стандарти за мерене на КОП са други при по-облекчени условия и там излизат с по-добри резултати. Тествани по европейските стандарти са най-нормални климатици. Все пак са със същите части, газ и т.н. Нищо по-различно от добрите марки на пазара.
  4. Дрън-дрън. Те за Япония ги правят по космически технологии от титаний с чугуний? Тия митове са развенчани отдавна. Климатик като акумулатор се купува на килограм - колкото повече тежи - толкова по е добър. Другото е вятър и мъгла. Китайските КОПове са като китайските ватове на музиката (P.M.P.O) или ще ти напишат каквото кажеш. GREE са екстра в средния клас, нагоре Fujitsu/Fuji, Mitsubishi (heavy), Daikin, Toshiba, Panasonic. Примерно 40кг (може и 50кг) за външно тяло е чудесен избор. Това за 12ка.
  5. С този невероятно голям екран от 60мм с невероятна резолюция, батерия от 950мА и процесор на 1.1ГХз ми се струва че това устройство не става за нищо.
  6. Понеже продължават да се продават разни измамни боклуци и ме спамят редовно с щедри обещания реших да изкажа мнение за продукта РИДЕКС (ПЛЮС) RIDDEX PLUS. Този продукт е ПЪЛНА измама, състои се от (празна) кутийка с три светодиода зелен, червен мигащ и син. Съответно няма как да прави каквото и да било освен да свети и да топли. Продават го тук http://riddexplus.xyz/ Изглежда така: Има клипове в ютуб в които може да видите какво съдържа вътре. Лично съм отварял.
  7. Защото тези карти точно са супер ненадеждни и за това че ще спестиш 10лв ще получиш такава с надпис 32ГБ която ще умре след 3 месеца или ще губи данни или ще е бавна или всичко това накуп плюс опцията да е 4ГБ при надпис 32. Дадох ти магазин с надежни карти с доживотна гаранция. Смятам че 15лв с ДДС за 32ГБ с гаранция е повече от добра оферта. http://reset.bg/catalog/14/1414/1414278/ Имам един познат тарикат който си накупи цяла камара флашки от Алито и о чудо! Нито една не работи като хората. Ама то 6$ за 128ГБ било добра цена.
  8. От Алиекспрес такива неща не се купуват. Най-добре от истински магазин примерно Ресет - http://reset.bg/catalog/14/1414/
  9. Вероятно спукани спойки по таблото и се нуждае от презапояване.
  10. Взех си от Джъмбо батерия 8000мАч за 25лв. Изглежда истинска на капацитет.
  11. Кафето Bellarom от LIDL е с изненадващо добър вкус. Особено за 15лв/кг. Опитайте. Червената опаковка по-специално.
  12. Samsung имат share by Wifi Direct към техни устройства. Има опция ако снимат няколко човека да се разменят снимките в момента на снимането. Всеки срещу всеки.
  13. Със сигурност ще обяснявам ама няма да я платят. Като блъснеш патрулката какво става?
  14. Това да не си ти. На куките за камерите им дреме колкото и за патрулките. Не са техни.
  15. Да. И вместо да откриваме топлата вода отиваш в ТАЗИ тема и се сдобиваш с подходящо зъбно колелце.
  16. Не знам какво точно търсиш но аз ползвам вече четвърта година Plantronics M25. https://www.walmart.com/ip/Plantronics-M25-Headset-ear-bud-wireless-Bluetooth/26128052 Сега гледам е на мода следващия модел. https://www.emag.bg/bezzhichna-slushalka-plantronics-m75-201140-05/pd/DTRKBYBBM/ Риска е да го загубиш защото е много миниатюрен. С 11 часа време за разговори мисля е без аналог на пазара.
  17. 9мм е по-малък диаметъра на 225 спрямо 235 което е ОК. И ще е малко по-икономична. +1% грешка в километража.
  18. Около 15 и не бих го заменил на друго устройство. Напоследък просто нямам време да чета литература изобщо.
  19. Идеята на електронната книга е да ти е в джоба по всяко време. Нещо което се постига с почти какъв да е смартфон. Намирам Киндъл за излишна джаджа вече.
  20. Първо гумите си спадат сами от студа и второ е много лоша идея проверка на налягането или помпане на гуми при минусови температури.Разбираш го като ти замръзне игличката на вентила и на другия ден гумата е спаднала напълно.
  21. Намерих го в шано магазина на Скайфон - http://gsm-bg.eu/Phones/Xiaomi-smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4-Dual-Sim-64GB-Grey Идва за 1 ден ако не ти объркат адреса като при мен и дойде за два дни. Естествено гаранция няма да има въпреки обещаните 2 години (1 година за фирма) ама като го вземеш от Китай пак няма. Така че съм доволен. Детето още повече.
  22. И аз взех Xiaomi Redmi Note 4 - Snapdragon 625 64Gb/4Gb RAM на щерката и гледам че е супер доволна. При цена от под 350лв с доставката и аз съм супер доволен. Фотоапарата май не е страхотен и цветовете на дисплея не са толкова ярки колкото ми се иска но другото е супер. Препоръчвам горещо.
  23. Ооо, каква неописуема радост ви е обзела. Очаквате нови бъгове с нетърпение ли?
  24. Може да се добави алтернативен приемник и да се приключи сагата с монопола на Хьорман.
  25. Ако записва на 7 или 15 кадъра в секунда и възпроизвежда с 60 ще изглежда забързано. Не е от картата. Формата на видеото е.
×
×
  • Create New...