Jump to content

kalpazanin

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi B4, пежо 405

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

kalpazanin's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. благодаря още веднъж, но колеги моля Ви посочете на невежата, МОДЕЛИ НА МОНИТОРИ, с изкл. на 1-2 коеги другите само спорите, всепак благодаря и на тях. :gut:
  2. преди да върнеш, или след като ти откажат да ти го сменят, пробвай: - да му долееш масло ( в най долно полжение - свит) - да погледнеш клапана (обикновенно ролята играе съчма и ако не затваря добре - ето ти проблем) - да погледнеш маншетите (гумените уплатнения) п.с. според мен от стоенето са му се прецакали маншетите и от там ти идва проблема.
  3. благодаря на всички за мненията, но посочете ми модели 20" от които да си избера и си заслужават, примерно аз се насочих и ми хареса LG 20 WIDE W2043S-PF/5MS/30K:1 но не разколебава това че няма DVI. Затова бих Ви помолил да ми посочите няколко модела 20".
  4. Привет колеги, бих искал да споделите мнение за LCD монитор, аз се спрях на: - 19 WIDE LG W1943SB-PF/5MS - LG 20 WIDE W2043S-PF/5MS/30K:1 - LG W1943TB-PF, 18.5" Wide, LCD, 5ms, 30000:1 DFC, 300 П.с. аз клоня за 20", писал съм само LG защото в тоя ценови пояс до 280 лв. се заслужавали. П.с.1. моля за мнение, препоръка, като мои изисквания изисквания: - 16:9 (ако може и 16:10 ) - не държа точно на LG, и Samsung може да е, само ми казаха ASUS и PHILIPS да не гледам. - да бъде 19" или 20" по голям не ми харесва, не искам. - до 280 лв. п.с.2. може и други модели да ми предложите. Трудно нали
  5. може би гасне, защото става смесване на двете горива и се задавя особено като преминава от бензин на газ защо не пробваш да преди да превключиш на газ да оставиш в междинно положение и след като леко започне да губи мощност тогава да влк. на газ!
  6. а бе не знам обаче относно по темата проходимост, мога да спомена че в спора Б4 (90к.с. бензин) срещу 405 D (атмосферен) с зимни гуми, Б4 бледнее, пробвали сме от където мине 405 (TOYO гуми) не може да мине Б4 (клебер)
  7. От една гумаджийница тук в Стара Загора, но в нея се предлагаха само ТОЙО и Йокохама (около 140 лв.), и човека ми каза че не работи с гуми 2 употреба
  8. Вече ги взех, 106 лв. бройката, двоумях се между тях и клеберки, но взех тойото. П.с. чакам сняг
  9. знам че за гуми се говори в много теми (сега е актуално) но вчера на едно място намерих TOYO SNOW PROX S-42 175/70/14 с цифри 3207; М+S; на прилична цена, ( легнаха на сърце) Моля Ви колеги кажете ми мнение за тях , почти никъде не се споделят мнения за тези гуми. Благодаря предварително!
  10. kalpazanin

    Audi TT clubsport quattro

    Вчера видях едно ТТ (не като снимките ) но на решетката му пишеше с малки букви W12, дали е вярно?
  11. сега преди 1 час го разглобих, - вода или признаци на вода няма спойките по платката са добри,(видимо няма нищо окислено или нещо от тоя род) само нещо едното ми реле мисля че не е в ред (има лека деформация от едната страна (навярно е загрявало). след проверка с мултицета установих че не му ходи ток до него (но незнам кога трябва да му отива) а ми това е засега . Мнения?????? п.с. а дали се продават такира реленца ( П"""""""""""тий) или от друга такава платка да търся?
  12. Привет колеги, търсих в търсачката но такъв проблем не открих та за какво става дума: не ми работи централното в едната посока - заключване, отключва а не заключва компресорчето върти в едната посока а в другата - не, и то когато е от алармата(дистанционното) подавам сигнала (а от ключа не работи): когато подам въздух в маркучетата с уста - работи - отключва и заключва. аз си мисля че е нещо електрически проблема. И така защо не ми работи в едната посока? Имали нещо като управление на компресорчето (не тая платка коята е върху него) някъде другаде в купето и евентуално от там да не подава сигнал. П.С. преди да стане проблема постоянен, тая мизерия ми я правеше и преди но като извадя клемата(+) за една вечер и се оправяше, (2-3 пъти) но вече е за постоянно и нищо не помага , и предпазителите съм проверил,и маркучетата, и к'во ли не. и няма и няма централно! Б4, абт, 91г.,
  13. Здравейте на всички, знам че са се изписали много страници по въпроса (прочетох колкото можех) но мен главно ме интересува да ми кажете какво точно масло да си сложа - МАРКА,ВИСКОЗИТЕТ! Знам че ще получа доста упреци за питането си но все пак искам инфо за това: примерно : аз карам с ЕSSo 10W40 ili TOTAL 10W40 или Мобил ....... п.с Скоро си купих колата / AUDI B4; 90 hp; benz/и още нищо не знам! Благодаря ви предварително!
  14. kalpazanin

    ауди б4

    Така, крушките ги смених, дългите се появиха като напръсках с спрей контактите (мисля да си сложа реле) НО показанията за наличноста в резервоара не можах да оправя, но установих че когато подам напрежение към датчика за гориво - работи (стрелката се мести) та това ме навявя на мисълта че може би нещо поплавъка ми да е прецакан (пробит, и застанал на дъното) и затова да ми показва ,,празен резервоар" Та мисълта ми е.. дали се продават отделно сондата с поплавъка(евентуално цена) или заедно комплект с помпата ?
×
×
  • Create New...