Jump to content

Лъчезар

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 AEL

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Лъчезар's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При каква температура на отваряне купувате вашите термостати, че гледам около три модела из нашите магазини?
  2. Благодарение на audibs, стана ясно, че съпротивлението е 12ома. Изпуках още два кондензатора докато ме убедят, че съм го обърнал, но при положение, че снимах преди да започна, трудно ми беше да повярвам. п.п. За сега всичко е наред и работи, поне докато намеря някой борд компютър.
  3. Преди няколко дни при мен беше също с подобно придърпване, но си помислих, че нещо съм забравил да я карам, понеже често карам и бензиновата си кола. Днес я тествах, но всичко си беше наред, явно се е оправила без нужда от ремонт. Единственото което съм направил е да заредя 50л на лукойл. Според мен е било някакво запушване, лошо разпръскване или кофти нафта.
  4. Може ли да напишеш петте цвята на резистора, че двата по средата нещо не мога да определя. Благодаря предварително!
  5. Златен си, тъкмо се чудех по кои морги да обикалям. Ако имаш път към Русе, бирата от мен. п.п. Отивам да дерзая, не бързай да го прибираш
  6. grizzly, гледай където е зачистено, няма никакъв елемент, просто ямка е останала след като почистих Не съм го обърнал, правил съм снимки на всеки етап, така лесно се проверявам. Първата снимка е отпреди подмяната на кондензаторите, втората е след като ги подмених всичките, озорих се само с биполярния, че по магазините са кът. На последната снимка е леко подутия кондензатор. Надявам се да е ментак и затова да е думнал, следващия го взех не на 16 волта, а на 35. 4VS2, мерси за линка, но такава схема не открих за съжаление. Доста снимки прегледах, но са неясни и по различни от моето табло. Продължавам да дерзая, така че помагайте.
  7. Колега, оказа се прав. Проблемния кондензатор беше подменен, но след свързване на таблото, подменения кондензатор разду и елемента/най-вероятно съпротивление/се разпраши. Кондензатора отново е подменен, но този път с 35волтов. Таблото е сглобено и монтирано, но този път май само волтметъра работа. В момента издирвам схема на таблото или снимка на липсващия елемент, ограден с червено. На някой, ако му се намира или пък знае какъв е елемента, да не си трае.
  8. Проблема е, че се нулира при почти всяко палене, дори при движение понякога не отчита. Другия километраж си работи. Акумулатора е старичък, но и при -15 пали от раз. Някакви идеи?
  9. И аз да благодаря на Ivo_Dinkov за полезната тема. След прилагане на съветите му, чистачки ми чистят перфектно.
  10. Колега, трябват ми заден десен говорител, капачката на задната чистачка и заден ляв мигач. Нещо гледам са боядисани или опушени в черно, бих го взел ако може да се изчисти. Кажи някакви цени и да се договаряме.
  11. решили проблема, че и мойто зацикли по абсолютно същия начин.
  12. Лъчезар

    климатроник

    Тъй като стана малко обща тема и аз да попитам дали се случва и при вас. Когато колата се напече яко на слънце и след това се кача в нея и потегля, компресора изключва и снежинката угасва, колкото и да се опитвам не мога да го пусна. През около две три минути се изключва и включва сам, докато накрая си тръгне нормално без да спира. Според мен не е нормално, някакви идеи?
  13. Двата диска са 80лв., не съм питал какви са. Понеже сервиза си има и магазин към него, всичко си имаха налично. Все пак е специализиран и се занимават само със спирачни с-ми. Отне му час и половина, едно кафе време Относно супортите, разминах се само с почистване и нови гумички, общо за двата 110лв. М/у другото предния ден имах преход над 50км и беше задържала и на дясното колело.
  14. В крайна сметка вече съм с ръчна спирачка без да задържа Почистване на двата супорта, подмяна гумички, задни накладки и дискове, всичко 260лв.
  15. а уж от едно място черпят информация.
×
×
  • Create New...