Jump to content

paneca

Members
  • Мнения

    266
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно paneca

  • Рожден ден 13.03.1983

Друго

  • Kaра
    Audi A6 С5

Контакти

  • AIM
    paneca
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пазарджик;Габрово
  • Интереси
    автомобили, риболов и туризъм

Последни посетители

2495 профилни разглеждания

paneca's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой да продава изпускателен колектор от 1.8т APU? На лично или на тел 0878 25 55 93
  2. Продавам комплект агрежаж и ролки + водна помпа. Цена - 120лв. Купих ги за А6, с5 , 1.8т. Оказа , че не са за този мотор с турбината и сега са ми излишни. Тел 0878 25 55 93. gsito@abv.bg
  3. paneca

    А6 пуши

    Съмнявам се да е дало грешка при измерването, но ще се замери пак. И на другите цилиндри не им е читава работата 7 атмосфери, работен минимум. Май работата мирише на сигменти и гумички..., но ще почакат малко, лошото никога не идва само ...междувременно ми изгоря бензиновата помпа. За сега сме на паркинга само, до смяна на помпата.
  4. paneca

    А6 пуши

    Забравих да спомена че компресията на 3ти цилиндур е 3 атмосфери. Но ще проверя и маркучите на картерните газове, че заради тях миналата година на един приятел му изхвърли маслото. Беше станала яка тапа.
  5. Колега щоратана багажника налична ли е и коква е цената?
  6. paneca

    А6 пуши

    Здравейте, имам следния проблем. Когато запаля, без значение дали е студен или топъл мотора, няма и помен от пушек. Когато се движи също не пуши , овен когато се сръчка малко. но абсолютно в рамките на нормалното. Проблема идва когато покарам известно време на скорост (4-5 км) без гас по стръмен баир надолу. След това като подам гас на равното, дори и едвам да натискам педала, отзад стават чудеса....кълбета от дим ,не се вижда нищо. И след около 500м се изчиства и всичко с пушеците приключва, до следващия наклон. Мислех че е от турбото, но се оказа че не е, рециклирано е и сега върви чудесно. Колата е 1.8т 99г Ако някой има идея , моля да сподели.
  7. Здравейте, някой разгобявал ли е този ключ? И дали мога да заменя само лостчето, понеже моето е счупено, а новото което взех няма опция за прибиране на огледалата. Та е ето до къде съм стигнал ако някой знае как се сменя и дали може изобщо да се сваля, моля пишете.Моето го разглобих,но там е счупено лостчето и стана лесно. Извинявам се става дума за А6 С5
  8. Гумите са -Нокиан Нордман 2 дот 2008г и Дебика Фриго 2 с дот 2010г. Купувал съм ги чисто нови. Първите са карани 2 зими отпред, а вторите една зима отзад. Не са втвърдени, съхранявани са добре. Гумите са ми излишни,защото си продадох колата. Заслужават си. С джанти и балансирани.Цена:240лв
  9. paneca

    audi 80-с нов собственик

    За Търново , мога да ти препоръчам магазина срещу КАТ (ако още съществува). Там си слагах АГУ на предната кола и съм много доволен. Хората бяха любезни, цените добри и винаги когато съм ходил за нещо по уредбата са ми обръщали внимание и не ми взеха нито стотинка за нищо(не че съм ходил повече от 1-2 пъти и то за настройки). Така си продадох и колата за 60 0000км никакви проблеми с АГУ-то, на бензин не работеше. Относно покупката , честито! Количката изглежда супер.
  10. И аз искам 1 бр. ако станат тези от горния пост.
  11. Здравей, по принцип като дръпнеш маркучлето от вакуумчето работата на двигателя трябва да се промени- следователно работи! А относно подмяната или рециклирането хвърли едно око на поста на колегата и.николов http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=80984&st=0&p=1221058&fromsearch=1entry1221058 вакуумчето се отваря на същия принцип , нищо че на Пежо.
×
×
  • Create New...