Jump to content

състезателя

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно състезателя

  • Рожден ден 18.02.1981

Друго

  • Kaра
    B4 1.6 avant

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2469 профилни разглеждания

състезателя's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Трябва да свалиш дистрибуторната капачка и да видиш спрямо буксата на делкото къде се намира датчика, заедно с нея или на 180 градуса(противоположно) на нея. Този с буксата е по скъпия вариант а този противоположно е по евтиния и има нужда от запояване за монтажа му.
  2. ще следя темата с интерес, от няколко дни имам същия проблем и на моята кола със същия мотор.При мен забелязвам че сутрин пали без проблем но прекъсва в началото а вечер пали след продължително въртене, също така при скорост около 150-160км/ч има придърпване.
  3. колега може ли повече снимки, и да кажеш какви са външните забележки?
  4. има ли някой колега работещ в JAR Computers който може да съдейства със съвет и отстъпка?
  5. аз съм заместник управител в магазин за авточасти Ауто Плюс в гр.София, ще се радвам ако мога да бъда полезен 0889299935
  6. Здравейте, решил съм да си слагам газов инжекцион, но не мога да реша каква бутилка(с каква големина) и къде да я сложа в багажника така че най малко да ми пречи.Мислил съм и за варианта на бутилка на мястото на резервната гума но си мисля тогава къде ще сложа гумата и има ли място в такива случай върхи бутилката на резервна гума тип "бандажна".Колата е B4 комби 1.6, с малко дете съм и ми трябва място и за количката.Бих бил благодарен на съвети и снимки как вие сте решили проблема с подобни коли дори и А4 комби.
  7. това е прекъсвача за плафоните в купето, дава информация при отворена врата да светне плафона.При теб като гледам как е счупен най вероятно е блокирал в отворено положение и от там централното се бърка че има отворена врата.Мисля че ще го намериш във всеки магазин на Ауто плюс но в делничен ден.Успех!
  8. на тази кола горивния филтър не стой отдолу.Доколкото разбрах мотора е RU и горивния филтър е от наи простите прозрачни филтърчета на горивните маркучи преди бензиновата помпа
  9. Винаги от една бензиностанция ли зареждаш?Аз съм имал подобен проблем с горивата на различните бензиностанций.
  10. Колега при нас в ауто плюс има такъв пръстен.Ако си от София обади се на 9310417 и ще ти кажа каква е цената.Точното му наименувание е "О" пръстен за масления охладител
  11. Карам с Fuchs syn mc 10w40 това е немско масло което идва наистина от германия и го внася Ауто Плюс.Мисля че при него съотношението цена качество е най-добро.Който иска да плаща за марката нека си вземе кастрол(макар че е с неизяснен произход), аз предпочитам изяснения произход и хубавото масло.Бях на обучение и на ELF, чух за тях доста добри неща но мисля че всяко истинско масло от определения клас е еднакво добро, стига да е истинско!
  12. Честито колега!Къде и каква уредба се реши да сложиш?Колко парички ти излезе?
×
×
  • Create New...