Jump to content

mandata

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

mandata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Стоян, от Пловдив, ул. Славянска 34А, е с нов адрес в гр. Пловдив, ЖК Тракия до последна спирка на автобусите в новото кварталче зад Лаута. Един двор с трансперанти f-BET. Освен заварки прави и възстановяване на фарове. 0884 022223
  2. Чел съм за подобни проблеми от датчика на коляновия вал.
  3. Дроселовата клапа, заден десен спирачен апарат, хидравлична помпа?
  4. Какъв двигател е? Имам интерес за дросела, кората под двигателя, смукателния въздуховод и заден десен спирачен апарат. Къде е колата?
  5. Още не съм е отворил, но утре ще ходя да си търся стъкло и тогава ще чупя. Багажника не може да се отваря. Оттам ми дойде и балята - почнах да търся къде се губят тоците за машинките на багажника и така успях да си блокирам отключването. Благодаря на всички, които се включиха със съвети.
  6. Мисля, че успях да дръпна достатъчно дръжката - не се отвори. Доста ръчках копчето с дебел тел, но не се отвори колата. От напъването на вратата сработи алармата - явно при заключване с ключа през багажника - алармата сработва, но дистанционното не отключва. Батерията е здрава. Дали ще може да се отвори ако капна малко секундно лепило на пластмасова пръчка и да се опитам да я лепна на шипа дето се движи на горе - на долу. Ще може ли да се вдигне нагоре?
  7. Колата е А6, 1999 г. Седан. На шофьорската вратата има копче за отключване/заключване на всички врати. Днес напънах шофьорската врата (може и друг път да е отваряна по този начин, защото ми се видя, че горе не прилепва добре). Успях да пъхна тел и няколко пъти закачах дръжката, но не успях да е отклоня достатъчно. Утре ще опитам да натисна бутона за отключване. Колата е заключих през ключалката на багажника, след като блокирах по някакъв начин алармата и дистанционното не работи, но при заключване от багажника - също сработва алармата - мигат диодите на вратите. Ключалката на багажника щрака само на заключване, защото е развалена и не може да се отключи през нея.
  8. Гледах подобен клип - пъхват надуваеми възглавници, напомпват и после със специална шина - бъркат до ръкохватката за отваряне. Но аз нямам такива възглавници, а и шина. Телта сигурно ще се огъва и няма да може да дръпне ръкохватката.
  9. Колеги, преди 3-4 дни си заключих колата през ключалката на багажника. Лошо, че преди това видях едно малко червено копче - над педалте и го натиснах да видя какво прави - щракнаха някакви релета и това е. След това запалих колата - всичко ОК, но явно съм блокирал алармата или по-скоро само дистанционното за отключване, защото не сработва. Най-лошо в случая е, че ми е развалена ключалката на багажника и може само да заключва, а на вратата нямам ключалка. Как да си отворя безболезнено колата? Някой коли имат капачета на шофьорските врати, но на това ауди не мога да видя - няма такова капаче. Ключалка има само на багажника. Какво да правя?
  10. Здравейте, колеги От скоро имам А6 - 2,4 - 164 к.с. След като работи 5-10 минути и на таблото ми излиза някакъв символ "(О)", който не знам какво означава. Имам хубави накладки на 4 колела, спирачна течност. Когато се показва символа, дори не се ползват спирачките, а днес се появи при работа на място. Може ли да ме насочите какво да търся?
  11. Извинявам се за грешния телефон мобилният ми е 0882-831067
  12. Гумите са: 2 бр. Пирели ПиЗЕРО 235/40/18 Y - 2008 г. 2 бр. Мейрън - същия размер и високоскоростен индекс
  13. Продавам 5 бр. оригинални джанти от Ауди 'S' line - 18" ЕТ-43, 8Jх18Н2 Джантите са в перфектно състояние, без забележки. Имат почти нови гуми (на 90 %),балансирани. Цена на комплекта - 900 лв. Гумите са в Пловдив за контакт: Николай- 0882-831036
  14. Стават! Гаранция! Ако някой има въпроси най-добре да звънка на мобилния 0882831067 - Николай, че рядко съм пред компютъра.
  15. Още се продават Последно намаление - 900 лв. - комплект 5 джанти с гуми
×
×
  • Create New...