Jump to content

georgixristov

Members
  • Мнения

    291
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    B4 1.9TDI 1Z

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1927 профилни разглеждания

georgixristov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Копчето на скоростите е от правилната страна на ДЕСЕН ВОЛАН обаче http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201406285379109/sort/default/postcode/ct31ry/quicksearch/true/onesearchad/used%2Cnearlynew%2Cnew/usedcars/make/audi/page/1/model/a6/engine-size-cars/4l_to_4-9l/radius/1500?logcode=p
  2. 2- подгрева се задейства когато се включи отоплението на задния прозорец. Пробвай това тогава са точка 4 и 5
  3. Аз бях сложил такова, ама наблюдения нямам щото след няколко месеца продадох колата
  4. Ето това направих аз: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=136434#entry1974741
  5. Цитиране на предходен пост! Благодаря ти! Сега съм в чужбина и дата и замунда не ми отварят. Ще изчакам до БГ.
  6. Здравейте! Купих си кабел(USB Cable KKL 409.1 OBD2 OBD OBDII VAG 409 COM) ще се използва на Ауди А4 Б6. Засега ще преглеждам за някакви грешки в компютъра на колата, а по-късно когато се запозная повече с функциите на програмата искам да човъркам и други неща. Та към питането, кабела дойде с диск и софтуер vcds lite 1.0. От прочетеното до тук разбрах, че това е някаква орязана версия на програмата. Моля да ме упътите каква версия трябва да си сваля и как да я активирам, ако е възможно и някакъв линк от където да изтегля програмата. Четох че в data.bg има, но съм в чужбина и не мога да тегля от нея! Благодаря!
  7. Колега провери някой маркуч за вакуум да не е прекъсан. При мен един маркуч който идва от сервото и отиваше в една машинка до акумулатора и там се беше прекъснал и симптомите бяха абсолютно същите като твоите.
  8. georgixristov

    А3,1997

    До колкото разбирам от питането става въпрос за ауди А3 с 5 врати и питаш за сваляне на една от задните кори. Линк за сваляне на предна, като с задната нямат кой знае какво различно.
  9. Според мен да е без аудио, защото в приказките му ще намираш винаги нещо с което да ти се иска да го уволниш!
  10. Тези дни свалях капака на мотора и кабелите са си там и не са мръднали. Още веднъж мерси човече за идеята.
  11. Сега са идеални , за реглаж на предницата може да се иде дори и ако не си сменил нищо. При един по голям удар в дупка (каквито почти не се срещат в БГ) и при наличието на някаква хлабина в окачването може да доведе до разцентроване. Отиди за един реглаж да не се похабяват гумите, грях е !
  12. Колега преоразмери тия снимки с PAINT се прави та да може да се види нещо!
  13. 6 литра извънградско е много, аз такъв разход от 6-6,5 л/100км докарвам в града. Иначе 5-5,... си е извънградско. Смятам че това е перфектен разход за кола от този ценови клас с такава поддръжка.
  14. Оказва се че е бил акумулатора, вчера и днес след работа си запалихме добре, в смисъл днес ми завъртя 5 пъти стартера и тогава запали , но в случаи и преди пак е завъртал 5,6 пъти,понякога от раз, различно. Ще следя положението, но засега всичко е наред. Благодаря Ви колеги!
  15. Красавица :wub:/> Само където е отбелязал мулти функционален волан ама не е.
×
×
  • Create New...