Jump to content

Деян

Members
  • Мнения

    110
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Q7 / RS6

Контакти

  • AIM
    deyanstef
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    862825

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1513 профилни разглеждания

Деян's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Сам се почиства по принцип и за да не може да го направи, значи имаш някакъв проблем. Относно "специалистите" от Ауди - ти решаваш дали да ги слушаш. Те са специалисти по смяната на скъпи компоненти (в над 50% от случаите напълно неоправдана).
  2. Това понякога се случва и от лоша нафта. Преди да тръгнеш да сменяш филтрите, най-добре е да идеш при накой от добрите майстори (ако си от София - при Мишо), за да го закачите на компютъра. Има си програма за изгаряне на частиците и изчистване на филтрите. По принцип може да имаш и някоя сбъгясана ламбда сонда. Лично аз не разбирам идеята да си купиш кола от подобен клас и да започнеш да махаш разни части, без които (евентуално) би могло и да мине.
  3. Добре, ако до понеделник не намериш от някъде, пиши и ще ти я намеря от тук.
  4. http://thepiratebay.sx/torrent/8295108/
  5. Провери и тук: www.skidmark.bg www.pitlane.bg Те са представители на ABT. Могат да ти предложат много модели - оригинални на ABT, на Ауди и на други производители.
  6. Според мен едни хубави 19" джанти са идеалният компромис. При мен дойде с 275х45 R20, но отделно си взех зимни джанти за 19", с които стоеше толкова добре, че ми харесваше дори повече от 20"-ките. Мисълта ми е, че ако минеш на 19", можеш да си останеш с фабричния за този цолаж размер на гумите и ще спечелиш желаната височина на борда, без да загубиш визията. Имаше един размер 265х55 R19, който мисля че беше за GL на мерцедес и го няма като посочен за Q7 размер, защото е с малко по-висок борд, но с тях стои също много хубаво. Иначе 22" ако не се лъжа беше максималният размер, но мен лично не ме кефи грам.
  7. Ако смениш размера, ще промениш и показанията на километража. Каква ти е точно идеята? Искаш на 20" да сложиш по-широка или с по-голям профил?
  8. Показанието за акумулатора ти е пак там, но трябва да се отключи. Иди при някой познат в сервиза, да ти го закачат на компа и да го отключат. Или ако идваш към София, мини през Мишо.
  9. Сетил си се ти :-) Според мен, гуми е най-добре да се взимат на края на сезона - хем знаеш какво е актуално, хем го взимаш с 30-40% отстъпка. Между другото, колко време караш с едни летни гуми? Аз пряко сили да изкарам 2 сезона като на края на втория, трябва много да внимавам при дъжд, че грайфера е 2-3 мм.
  10. Не знам, колега. Знам само, че печката има извод ("ауспухче"), точно под шофьорското място. Когато е включена, от там се чува свистене/бръмчене и точно от там излиза пушек. Но щом си сигурен, че нямаш печка - тогава нямам представа какво може да е.
  11. Колата ти има печка наистина. В настройките можеш да откриеш една опция за автоматично включване на печката при студено време да стопли по-бързо колата. Според мен има смисъл само при много ниски температури. По-добре да я махнеш.
  12. Честно казано, не виждам какво общо има вътрешния S-Line с външния пакет. Външно S-Line вървеше с различна предна броня и кора под нея, лъскави кръгли накрайници на ауспусите и други разни подобрения. Вътре включва волан, скоростен лост, седалки и т.н. Офроуд пакета върви по-скоро като алтернатива или дори надграден външен S-Line (говоря за този без пластмасите и праговете). Аз като я поръчвах, сложих S-Line + Offroad.
  13. Оригиналният фейслифт не е никак лош, но аз лично не бих пипиал нищо по външността на колата. Всяка една промянта, колкото и дискретна да е тя, винаги ми се е набивала в очите и то не с приятно усещане. То затова и много малко от тунерите придобиват статут на официални такива за дадена марка. За мен лично муцуната на базовия офроуд пакет на Q7 (този без пластмасите по калниците и праговете под вратите) е възможно най-добрият вариант на оригинална визия. Колкото до диодите, тук принципа на мечо Пух - колкото повече, толкова по-добре - не важи за мен.
  14. Абе каквото искаш си сканирай. Просто се аргументирай следващия път, за да не дразниш. Редно е да обясниш къде видя вица в изказването на Viper.
  15. А мога ли да знам ти от кога караш Q7, че се изказваш по този начин? Моля да дадеш пояснения кой модел караш, къде и как го караш, за да преценим от къде идва разликата при теб. Ти караш Q7, нали?
×
×
  • Create New...