Jump to content

eskalibur_74

Members
  • Мнения

    216
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1988 профилни разглеждания

eskalibur_74's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Някой знае ли от къде мога да се снабдя с металната лайсна на предна лява врата (която е по средата на вратата). Дълга е около 105см и широка около 2.7см. Тя се захваща с щипки. Колата е Ауди А4 от 1998г с АДР двигател. Моля помогнете!!!
  2. И все пак на коя фирма да избера. Кои са най качествени, моля споделете.
  3. При следващото тестване тази грешка пак се е появила и то пак спира. Това е!
  4. Мисля, че беше адрес 87 края." Лог" не мога да дам, защото не съм ги запазил.
  5. Вади, но спира на грешката на радиото и не продължава нататък, а преди продължаваше до края. Това ми е чудно!
  6. А за тази последна версия сигурно ще трябва, и нов кабел за диагностика. Аз вече имам два с версиите 12.12.0 и 17.3.1. Кажете какво да правя при тази ситуация, тъй като искам да си следя грешките?
  7. Но все пак аз искам да знам , защо не продължава работата на Ваг ком-а , а спира. И как да оправя нещата, за да се изкарат всички адреси.
  8. При работата с Ваг ком версия 17.3.1 ,за изчистване на грешките и при изреждането на отделните адреси , на кода за авто радиото ,изписва някаква грешка за дисплея му. След това програмата не продължава с другите адреси ,а спира . Защо? т.е. не се продължава със сканирането и не мога да видя дали има и други грешки. Някой ако има идеи защо е така ,нека сподели, моля !
  9. Много благодаря, бъди жив и здрав и много щастлив, приятелю.
  10. Търся инсталационен диск на Ваг ком 12.12.0 на руски. Някой ако има, нека ми прати файловете ,ще му бъда много благодарен.
  11. Здравейте! Имам от няколко години, кабел и инсталатори на английски и руски на ВАГ КОМ 12.12.0 . Днес реших да си проверя грешките на колата и в началото при стартирането ми изписва ,че нямам лиценз на софтуера. А няколко години преди това всичко бе наред и нямаше този проблем. Въпроса ми е някой има ли крак за този софтуер и как да го направя,сваля и прочие!
  12. Това е линк за проверена вече кола, а аз искам да проверя моята , дайте линк за начало с поставяне на номера й.
  13. А, нали в рекламата пише, че има такива безплатни. Как да им вярваш?
  14. Искам да ми препоръчате сайтове безплатни (ако има такива), за да проверя сервизната история на автомобил. В тези които намерих ,навсякъде ми искат пари, а се рекламира че има и безплатни такива. Моля тайте линкове за да проверя!
×
×
  • Create New...