Jump to content

razl

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi B6 3.0i quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

razl's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Felix на околовръстното Рециклиране на кардани, рейки, карета, полуоски, помпи (felix.bg) Дават и гаранция.
  2. Колеги, Ауди А4 Б6, развали ми се ел. микроключе, което се намира в бравата на предния капак и сигнализира дали е отворен или затворен. Дали се продава отделно?
  3. Скоростната кутия е адаптивна - настройва се според стила на каране. Ако караш по-спортно, ще превключва на по-високи обороти и обратно.
  4. Колега Мариан76, има вариант и за рециклиране на външните карета. Аз лично така направих. За моята 3.0 бензин, куатро се предлагаха само цели полуоски. Фирма Феликс на околовръстното работят добре, моите там ги правих.
  5. razl

    Течаща рейка

    Колега, рейката се рециклира без проблем. В София Феликс - felix.bg са доста добри. За твоя регион не знам.
  6. При мен А4 Б6 3.0 бензин няма датчици на задните накладки.
  7. Благодаря за бързия отговор. Ако имаш някоя снимка как е при теб, можеш да я пуснеш тук.
  8. @VBI: Колега, аз съм с Б6 ASN мотор, 3.0 бензин. И при мен ли е добре да се изолира картерната вентилация или само при турбо моторите? Ако да, можеш ли да дадеш напътствия как става на този мотор? Благодаря предварително.
  9. razl

    Audi А4 1.8Т куатро 190 кс

    Аз съм точно на обратното мнение. След някоя и друга година никой няма да си спомня за тях:)
  10. razl

    Audi А4 1.8Т куатро 190 кс

    "Най-вероятно няма да е карам а ще си стои в гаража. " Извинявай колега, Ама нещо не ми е ясна логиката... Купуваш стара кола, за не малко пари, на малко км и ще си стои в гаража???? Каква точно е идеята???
  11. Извинявай, а какво е това SAI ?
  12. Благодаря колега, При мен проблема е следния: Колата е Б6 3.0 бензин/газ. Особено когато времето е студено и двигателят е изстинал, пали без проблем на бензин, но след няколко секунди оборотите на празен ход почват да се колебаят , някой път и в по-широки граници и няма мощност. Това трае 2-3 мин докато леко позагрее и после оборотите се успокояват около 800. Има и лека неравномерност в празния ход. Иначе топла пали веднага без този проблем. Върви много и на газ и на бензин. Водих я на диагностика всички датчици са ок, нямало спукани вакууми и тн Не можаха да кажат от какво е... Ако някой има опит с подобен проблем, нека пише...
×
×
  • Create New...