Jump to content

m2power

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Chipset A6

Последни посетители

879 профилни разглеждания

m2power's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. m2power

    RNS-E на А6

    Така..Нямаш сива букса зад таблото,защото колата ти не е между 99/2001.Ако съм прав,при твоя случай КАН се хваща от друга букса зад таблото,но ми кажи годината.След това ще си дойдат светлените и сте изключва като махнеш ключа и няма да гасне всеки 30 мин.А следва и правилно кодиране с ваг-кома.
  2. И аз съм със полу синтетика на Статойл, на дизел кара по 12000 ,но в Норвегия.Докато стигне България нчма гаранция.Цената тук е около 200 лв с масления филтър и работа,което ще рече ,че не е от най скъпите,но най предпочитаните в Норвегия.
  3. m2power

    Навигация

    Колега,проблема може да не е от навито,въпросната перка се включва като отвориш вратата и „заспива„5-6 минути след като го изключиш.Затова остани в колата и се ослушвай да се увериш,или ходи да видят къде ти е оттечката на ток.
  4. m2power

    RNS-E на А6

    Виж чичо гугъл за торентче,но как се записва не съм пробвал.Чел съм,че трябва да е вербатум плюс и с неро 6 на ниска скорост.
  5. Всичко в бг се смесва с лайна разни и се разрежда.Пътувам постоянно в европа и разликата в качеството в германия и тук е огромна,а цената се същата.Имам чувство,че всяка бензиностанция сама си разрежда,като ракията-да падне градуса и да има повече за гости
  6. m2power

    Разлепена тапицерия

    Едва ли сте стане с лепене.На предишната кола го претапецираха.За стотина лева си готов.
  7. Че то и А6 1,9тди има.Чипваш го и още по економично и пъргаво.АФН е добро.
  8. В гаражите,кадето слагат аларми,касетофони и други джиджавки трябва да ги имат.Не вярвам да ти вземат нещо само да го драпнат.
  9. m2power

    RNS-E на А6

    Ако имаш лев на страна не се чуди,мен много ме кефи.
  10. m2power

    RNS-E на А6

    Вярно,че малко ниско се пада,но аз я слушам.А има и опция да увеличава картата като наблежи кръстовище.Абе свиква се
  11. m2power

    RNS-E на А6

    Таблото е на две винтчета,а отзад има три конектора-син,сив и зелен.При модел 1999,5-2002 КАН се хваща от сивия.Като пин 13 се измества на 6 позиция,а пин 12 на 5.Като става съответно CAN(High) , CAN(Low) към RNS-E.
  12. m2power

    RNS-E на А6

    Цялата процедура е тук на англииски,а за КАН се разменят две пинчета зад километража от сивият конектор. Има го на схеми в линка,ако решиш да го правиш ще ти помогна по скайп или по телефона.Като гледам колата е като моята.
  13. m2power

    RNS-E на А6

    След кодирането,би трябвало да показва само радиостанциите,но нямам възможност да го кодирам за да видя резултата.Така казват колегите от US форума.
×
×
  • Create New...