Jump to content

audi zone

Members
  • Мнения

    126
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B3 1.8

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Nova Zagora

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

audi zone's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги дано да е както казвате спирачна помпа от колкото сервото че се е доста пари едно ново.
  2. Благодаря колеги, уикенда се захващам да оправя тези проблем. А някой запознат да сподели малко ако има нещо специфично от към демонтиране на сервоусилвателя.
  3. Здравейте колеги, имам проблем със спирачния педал от 2-3 дена стана доста мек и потъва почти до долу когато го напомпа става идеален.Колата си спира няма никакъв проблем,огледах от долу всяко маркуче дали има някакъв теч няма ,казанчето не губи течност и от там няма теч.Забелязах обаче като натисна педала и запаля колата става мек и като изгася самия педал ми бута крака така ли трябва да е и къде да търся проблема ? Благодаря предварително.:)
  4. Колеги купувам жабка за ауди 80 да е здрава , да няма счупено или надрано по нея,черна. Който има да предлага ,счупени не ми трябват имам си.
  5. Купувам дифузиора за ауди 80 б3 . Тази платмасовата част което е прикрепена към радиатора отпред . Малкия радиатор не със големия.Някой ако я има да предлага цена и снимки .Държа да е здрава без пукнато и счупено.Качвам и снимка да се ориентирате кое търся.
  6. Добре колеги защо първо казвате че са нови и всичките сте доволни а после някой казва че са рециклирани и аиде всичките рециклирани са помпите и лоши.И на мен малко странно за 15 лв броя че и оргинални и и си ги поръчах горна и долна . Когато пристигнаха ги огледах и доста добре изглеждаха и ги взех смених горната и до сега всичко е добре. И мойте шампи са от 2002 г странно ако бяха рециклирани не трябва ли щампите да са различна година .
  7. Здравейте колеги имам един въпрос и искам да ви питам който е вещ в тези неща или е запознат с това. Има ли койловъри за ауди 80 б3 въобще съществували такова нещо.Къде се продават ,колко им е цената ,защото аз рових из интернета и не намерих нищо конкретно за това.Благодаря ви предварително.
  8. Да колега, ако мен питаш всичко е точно, благодаря за линка и за съветите!
  9. Колеги тази помпа дали е истинско боге в олх и каква е оргиналната на ауди които слагат. Все още не съм разглобявал да я видя каква марка е. А разгледах в интернет доста голяма е сумата от порядъка от 100 до 200 лв има.
  10. Благодаря колеги за бързите отговори ,а защо и долната да я сменям ще разасниш ли колега малко. И още едно въпросче рециклирват ли се или направо нови трябва да си взема.
  11. Здравйте колеги,имам един проблем със съединителя от извесно време.Та проблема е когато го натисна педала потъва до долу и не се връща когато го бутна с крак той се връща и когато пак го натисна пак застава най долу.Сменят се скоростите няма проблем ,при потегляне и спиране също няма проблем.Та от какво ще е този проблем - съединител ли е за смяна или помпа.Колата е ауди 80 б3 89г 1,8 карбуратор.Благодаря предварутелно
  12. Добре колега благодаря ще гледам да го сменя това реле.
  13. Здравейте колеги имам странен проблем от 2 дена.Вчера вечерта си карам на фарове подържам скорост от 110 -120 и по едно време фаровете ми почнаха да примигват все едно от къси на дълги за интервал от 1-2 минути . Това го направи 3 -4 пъти тази вечер пак го направи още като я запалих и пуснах фаровете почнаха да примигват - усили се светлината и после намаля на уредчето показа 16 волта и после се оправи.ПО алтернатора са сменяни четки и някакъв блок в сервиз ми го направиха .Той е бош 65 Ампера. Колата е ауди 80 Б3 карбуратор.Въпроса ми е от какво може да е и как да го оправя допитвам се първо до вас. Благодаря предварително на отзовалите се
  14. Колана е чисто нов ,не използван ,червен .Марка ОМП . Цена 15 лв. за друга инфо на лс.
×
×
  • Create New...