Jump to content

Riminats

Members
  • Мнения

    226
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi c5

Контакти

  • Website URL
    http://www.audiworld.com/

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    145.90.12

Последни посетители

2012 профилни разглеждания

Riminats's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ей патрон България е малка внимавай кого наричаш кардец , мижитурка и тъй нататака.. праговете и другите лайсни ги продадох на приятел а на тебе забравих да пиша или какфото и да е известие да ти изпратя и в последсвие така се развиха нещата че забравих. смотан шоп чул недочул плюе вече. браво ве ти си велик дай да дам 10 лева за дето ми сереш от горе. пляскайте му на тоз ве.
  2. колега заслужаваш сега за това че побърза да сереш тука да не ти изпратя нищо и да не взема нищо!!! разбрал не разбрал бърза да плюе вече объркал съм пратил съм не само на тебе друго ами и на друг колега тфоето и стана цапано дупе. др. ден го имаш тфа огледало да го е...
  3. Бургас ! не ходете при ''Елмаза'' сервиза в комплекс меден рудник 2 броя са на малкия елмаз (91 набор) и големия!! ще ги познаете по тъмния тен. а ако е за тенекиджийски услуги НИКОГА !!! НЕ ходете в сервиз бош в комплекс меден рудник !! НЕ ходете в сервизите на улица москва в центъра на Бургас !! повярвайте ми колеги ако започна да ви изтъквам причини няма дам и стигне вечерта. ще споделя само една и то за сервиза на бош в комплекс меден рудник ; отивам там естесвено си запазих час за смяна на почти всички гумени историй от преде. майстора ми направи една цена ""на която не мога да откажа"" 30 лева на елемент оставете ги парите .. аз държа - х колата ми е да е направена като хората!! посока бургас - созопол на завоя ми падна някакаф болт забравих какъв беше вече в следствие на което ми се откачи носача и колата стана неоправляема ! ударих се в мантинелата и едвам не скочих от горе нея - късмет. саобразената скорост ми спаси живота. след това отидох при големия елмаз да ми изправя колата от удара (ах че нямам снимки да пусна 2 , 3 ) тои; амиии приятел това е много скъпа боя (боята че е скъпа скъпа е) тука говорим за цифра сега слушай ме отиди купи тфа тфа тфа тфа тфа тфа тфа докарай ми ги и да я почвам. и така мина се ден , тва , три , седмица таз кола не съхне. отидох да видя как върви и УАО !! направо ми се плачеше .... колата крива до безбожие стъкла , лъскави лайсни и забележете (огледалата ми са от РС6 ХРОМИРАНИТЕ ) и те станали сини !!!! стига толкова сега са москва - там сменях дискове и накладки и им казах че искам да са оригинални !! те казаха там е цифра бате няма проблем и некст дей отивам да я зема всичко ок сядам след 2 дена на кафе с един фр. и зимам да се обяснявам (тои работи на магазин за авточасти - менте ) и ми вика ааа да тои ...вко оня ден дойде от мен и ги купи !!! и тнт.... Абе изчакайте малко това е Бургас !! В никакъв случай не влизайте в сервиз тук !
  4. Продавам бели мигачи за ауди 100 ц4 комплект с малките на калниците цена 25 лева телефон 0888625254
  5. Бургас колега само кажи каде да ти ги изпратя и утре ги имаш !! естествено с опция прегледай преди да платиш за да се уверищ поздрави..
  6. 4 броя оригинални 15 цолови - 20 лева колега нямам снимки пращам ти ги с опция прегледай преди да платиш и си готов !
  7. брутално но конете не са чак толкова фрапиращи нещо 700 - 750++ няма ли да се види ?
  8. бургас колега няма проблем да ти ги пусна по еконта или спидито поздрави
  9. 100 амперчаса акомълатор на 20 дена с 500 часа стартов ток марка енекси цена 100 лева !!! само за информация 20 дена беше на лодката на бащата и го свалихме това му е историята. поздрави.
  10. ъп 4 летни 18ки за 40 лв май не е оферта а ?
  11. имам 2 броя стукла с подгрев цена 12 лева за 2бр.
  12. колега имам оригинална емблемка S - Line за отпреде цена 20 лева.
  13. имам огледало какфото ти трябва но не мога да разбера това с сребристия капак ти от рс4 ли ти треба огледало или от а4 ако е обикновенното голямо дясно с подгревите и щуротийте му го имаш срещу 80 лева ако е хромираното 150 лв. поздрави 0888625254. станимир.
×
×
  • Create New...