Jump to content

nicksta

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nicksta

  • Рожден ден 5.03.1981

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 B4 ABK

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Локация
    София

nicksta's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Току що я взех от майстора и вече е с чисто нова водна помпа
  2. Продавам ауди 80 B4 2.0E 92 г. ABK мотор (115 к.с.) АГУ Ел стъкла Ел огледала с подгряване Централно заклчване Аларма Климатик CD mp3 Pioneer Пробег: 274 000 км Нови свещи и кабели Нов италиански изпарител и сонда на бутилката. Преди 10 000 км сменени: Ангренажен ремък, съединител и предни амотресьори сменени Нови 4 спирачни диска + накладки Цена: 2300 лв тел. 0888 96 82 13 Намира се в София Снимки скоро
  3. nicksta

    Sony Vaio

    Прочети тук какво да направиш: http://www.synaptics.com/support/drive.cfm С тези драйвери за touchpad-а можеш да го накараш да върши доста различни неща.
  4. Разликата е 20мм в широчината на релсите (на A4 са по-широки). Аз си купих за моята B4-ка, но още не съм имал време да ги преправя.
  5. До колкото знам на B4 14-ките няма да влязат понеже спирачните апарати са по-широки
  6. За стъклата има едно реле, което се намира под волана. Не помня кой номер беше, но довечера мога да проверя, но по принцип ще го разпознаеш лесно понеже е единственото голямо (два пъти по-голямо е от другите). Аз имам такова излишно. Купих го понеже при мен стъклото на пътника понякога отказва да се вдигне, но не ми свърши работа т.е. при мен не е от него.
  7. Ами ако искаш мога да ти го покажа самия амортесьор. Той си е напълно здрав и ако мине на тест няма проблем с него. само че е факт че като го смених и колата утихна. Проблема е там, че когато го хванеш стабилно и го натиснеш 2 - 3 пъти, започва да има един лек луфт, от който явно е почукването което се чува. Иначе нищо не казвам против Билщайн (левият си е перфектен - само десния чукаше), но пък нищо не пречи да се внимава от къде се купуват и да се иска гаранцииа а не като мен да хвърлиш чисто нов амортесьор. Затова аз лично при смяната предпочетох Закс. Това естествено не значи нищо.
  8. Аз имах същото тропане. При мен беше от амортесьорите - Билщайн. Сега сложих Закс и колата не тропа вече. Те бяха последното нещо в което се съмнявах, защото бяха чисто нови, но се оказа, че тропат. Иначе не са разбити, но това тропане ме вбесяваше и реших, че ще се чувствам по-добре ако не го чувам и затова ги смених.
  9. Аз си реших проблема И аз бях със същото досадно тропане до тази вечер. След едноседмичен престой при майстора ми и тестване на всяко едно нещо, което може да издава това така досадно тропане най-накрая взехме назаем един амортесьор втора употреба за да пробваме дали не е от него и какво мислите се оказа? Колата утихна Това беше последното нещо в което съм се съмнявал защото амортесьорите бяха нови Билщайн (на 5000 км от как са сложени). Сега вече съм със Закс и предницата ми е перфектна, за сметка на джоба ми естествено, но определено си заслужава, защото ушите ми вече ще си почиват
  10. До колкото знам почукване при потегляне може да има ако е скъсан тампон на магарето.
  11. Тук ина тасове за 16ки но са доста цифра http://www.didi94.com/accessories/16.htm
  12. nicksta

    Ауди B4

    Интересува ме дали имаш волан и колко пари му искаш?
×
×
  • Create New...