Jump to content

tuxgt

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А8

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tuxgt's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет колеги, потърсих тема, но не намерих. Някой свалял ли е табло на А8 Д2, имате ли снимки или съвети за някакви стъпки? Проблема е в радиаторчета на парното и ми предстои подмяна.
  2. В град София съм колеги. За съжаление нямам конкретна информация за вложентие дюзи, изпарител и тн. Ще видя как ще продължи драмата и при нужда ще ги проверя и споделя. Мислех че е нещо по универсално.
  3. Привет банда, Моля да ме извините ако не ползвам коректните термини Все още не се боря сам, а майстор работи върху колата, но имам въпрос. Когато газовите времена се направят така, че да работи нормално колата и при подаване на газ да не превключва на бензин, след известно време компютъра коригира бензиновите времена и в резултат - колата пали трудно сутрин. Ако махна акумулатора за 5 мин пали веднага. Ако се намалят времената на газ, колата няма проблеми с паленето, но при по-рязко подаване на газ превключва на бензин. Къде е компромисният вариант и как да се постигне? Има ли начин ЕКУ-то да не си променя стойностите за бензиновите времена докато работи на газ? Двигателя е 4.2 300к.с. Газово Бардолини. Поздрави!
  4. Благодаря за пояснението колега. Бърз въпрос, това е точният парт номер на новия модел маркуч? Питам понеже има доста модели VAG 8K1 422 893 DB VAG 8K1 422 893 DC VAG 8K1 422 893 DD VAG 8K1 422 893 DF VAG 8K1 422 893 DJ VAG 8K1 422 893 DL VAG 8K1 422 893 DN VAG 8K1 422 893 DP Поздрави! Цитиране на предходно мнение!
  5. Привет банда, Купихме наскоро А4 Авант 2.0 дизел 143к.с автомат. След около седмица каране се появи вибрация във волана, която бе предшествана от кипене на хидравличната течност. Подменен е казана и течността, въпреки това вибрацията остава. Вибрацията се получава при въртене на волана на място или с ниска скорост при паркиране. Четох по чуждоезичните форуми и са налични безброй теми, но все пак тук някой срещал ли е този проблем и къде се е оказалао решението? Поздрави!
×
×
  • Create New...