Jump to content

VentzY

Members
  • Мнения

    83
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 4.2

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1540 профилни разглеждания

VentzY's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Става въпрос за 4.2 бензин 2005-та: когато паля сутрин оборотите ми играят, оправя се веднага щом изгася и запаля отново и все едно никога не е имало проблем(или ако веднага след старт задържа оборотите на 3000 за около 15 секунди. Ако на някого му се е случвало и ми каже точно как го е оправил ще съм му благодарен да ми отговори, тъй като имам няколко предположения за причината.
  2. Цялото табло(включително и дисплей за навигацията). Благодаря за отговора, момчета.
  3. Момчета, подариха ми цветен ФИС дисплей. Интересува ме частта с окабеляването дали е различна, аз ще си го адаптирам софтуерно, но не знам буксата същатата ли е. Благодаря
  4. VentzY

    Обучаване на ключ

    Няма дастане, ако не е renew-нат
  5. VentzY

    Low oil pressure 4.2i

    Днес си взех точно колата - маслен датчик, пропускало е даже масло, оттам и загубата на масло. Възможно е при отваряне да има силикон или друго нещо в картера, което се засмуква после. Поздрави.
  6. VentzY

    Масло за 1.8Т АЕБ???

    Явно ти си този, който знае какво си говорят тетките пред блока
  7. VentzY

    Масло за 1.8Т АЕБ???

    Защо бе , колега? И ти ли си с ГИ и този мотор?
  8. VentzY

    Масло за 1.8Т АЕБ???

    Ами информацията ми е от Стефан Сумиста, защото само при него си правя колата и направо се изуми като ми сменяше маслото, че съм карал с 5 в 40 и газ , та мисля, че ми каза, че причината е заради октановото число, което е по-високо при газта и температурата му била различна и изисквала 10 в 40. Може и да бъркам нещо в детайлите, не мога да се обосновя напълно
  9. Аааааа добре , че ме вкара във филма Благодаря ти!
  10. Здравей колега това са моите джанти http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228368_131813050226992_100001948932009_213744_5813814_n.jpg Трябва им леко освежаване и да те попитам : имам чувството, че тези джанти се цапат малко повече от други, и дали проблема може да идва от може би не гладката им повърхност, всичко от накладките отива по джантата и ме побърква? Чистя ги често и ми писва. И да те попитам, виждам че след намесата ти цвета на джантата продобива малко по-различен (стомано сребрист) цвят, на какво се дължи? И ако можеш ми драсни на лично за цена за четирите джанти И колата понеже е от Америка и там слагат много от този вид джанти дали знаеш дали въобще имат капачки, че аз нямам нито една? Благодаря ти П.С: Поздравления за работата! Уникални резултати!
  11. А няма ли някакви колелца, защото аз не видях никакви? Какво преставлява този силиконов спрей за смазка, не съм чувал?
  12. VentzY

    Масло за 1.8Т АЕБ???

    5 в 40 е маслото, аз използвам Meguin, и от скоро научих, че с ГИ е по-добре да карам с 10 в 40
  13. Колега какво стана със скоростната кутия? Автоматика ZF ли е и типтроник ли е? Най-вероятно тези удари ти идват от проблем в мозъка на скоростната кутия! Питай евентуално в Джемини да ти погледнат мозъка ( и евентуално едни клапанчета към всяка отделна скорост) и да видят дали могат да го оправят (мозъка)! Ако може да се поправи ще ти струва 400 лева, ако не може ще трябва да платиш около 126 лева! Краен вариант издирване на мозък втора употреба или купуване на рециклиран за 2 бона Успех! П.С : Не насилвай колата в момента на удара, предполагам усещаш кога ще удари и кога не, и не я карай на "N" никога по наклони или където и да е, тъй като маслото от касетките пада в картера и пускайки на "D" има момент в който върти на сухо и ще видиш какво става вътре!
  14. Колеги а да ви попитам от къде може да идва проблем с по-трудното местене на седалките назад и напред? Преди си се движеха идеално, но от скоро вече не е така?
×
×
  • Create New...