Jump to content

alexander alexandrov

Members
  • Мнения

    1625
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от alexander alexandrov

  1. Единия маркуч на кулера беше в масло и го смених,карах така известно време и онзи ден пак влезе в авариен режим. Отново същата грешка е записана,ако е актуатора има ли как да се пробва дали е той и от какво може да е ?
  2. Вчера малко ми насилиха багажника на ръка да го затворят и сега не се отваря до горе а горе долу на равно с тавана на колата,как се връщаше крайното отворено положение да го запомни колата?
  3. Ако е това защо се чува свистене все едно на спукан маркуч?
  4. От известно време при подаване на газ чувах свистене,но го отдадох на леко отворени прозорци.Тези дни се оказа,че не е от там и колата влезе в авариен режим. Грешката,която записа е 000665 Boost pressure regulation P00299 control range not reached Какво може да е някой турбо път и как мога да го проверя?Колата е 4ф 3.0 cdya
  5. Също така и всякакви соц мотоциклети - Мз,Балкан,Чз,Симсон,Етз,Аво и други
  6. Моят при отваряне някой път се отваря от първия път,а понякога от 2 3 4 ,смених амортисьорите,но пак или от 1 или от 2 път се отваря.Когато не стане от първия път се отваря малко до някъде и се връща обратно.
  7. И моят багажник някой път отваря от първия път,някой път от 3 4 от какво може да е?
  8. Търся мотоциклети Ява,по възможност 250сс или 350сс,ако някой има или има познати,които имат могат да се свържат тук на л.с. или на 0899415380 Александър.
  9. Да ,дпфа беше заминал.Махнах го и от него липсваха над 700гр.беше се разпаднал и стъпил вътре.
  10. След смяна на термостат има ли начин за бързо обезвъздушаване на системата?
  11. Днес се захванах със термостата, но не видях шанс да го сваля след като махнах колектора, та свалях бронята и изтеглих очиларката напред, така определено е по-удобно. Утре остана да я досъбера 😀
  12. Не, само за дистроника ходих и съм доста доволен от работата им и отношението им. Но не са ми споменавали нищо, че от смяна на джанти може да спре да работи.
  13. И аз съм с дистроник, но на 4Ф за сега съм с 19ки,скоро ще сменям симните ще видим дали ще работи или не. Иначе сменях радара и настройките ми правиха в Друмник, определено съм много доволен от тях.
  14. Значи ще пробвам без да разглобявам 😁
  15. Гледахме колата на живи данни и температурата се държи от 75 до 80 градуса, когато се задържи газта и градусите падат. Имам предвид бронята да се махне и цялата маска с радиаторите да се издърпа напред, гледах клип в ютуб и така го сменят.
  16. Определено ще е оригинален видях, че трябва очиларката да се изтегли напред, за да има достъп до него.
  17. Предстои ми смяна на термостат, мисля сам да се заема има ли нещо специфично при смяната му? Мотора е CDYA.
  18. alexander alexandrov

    DPF филтър

    Махай го докато е време според мен не ти трябва.
  19. И аз съм карал 1.8Т и 1.8 с Репсол не съм имал никакви проблеми.
  20. Ще пробвам значи, но ще трябва да я подпра с нещо да задържи.
  21. Някой скоро да е лепил облегалката на предна седалка да подскаже с какво да я залепя 😁
  22. alexander alexandrov

    DPF филтър

    Днес го махнахме, вътре се беше стопил и липсваха от него около 700 грама. Направиха софтуера някъде на около 295-300 коня,но не можахме да я измерим на диното. Вече си върви супер леко.
  23. alexander alexandrov

    DPF филтър

    Моят мисля да го махам в четвъртък ще ходя в Русе, ще спра егр и софтуер на мотора и ми дадоха цена на всичко като на място ще ми купят и дпфа просто информативно ми се искаше да знам как вървят. Януари беше вкарала нафта в маслото около 3л и онзи ден сменях пак маслото имаше поне литър отгоре, за това ще го махам.
  24. alexander alexandrov

    DPF филтър

    Някой да е продавал дпф от фейс да каже ориентировъчна цена?
  25. Беше скъснан точно в кланика, след входа на кланика където отива вече надолу към казанчето. Снадих го със по-голямо маркуче за сега работи.
×
×
  • Create New...