Jump to content

nnnn1

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi А4,B6,2.0,130 k

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

1523 профилни разглеждания

nnnn1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега,за ауди а4,2000 куб.,130 коня,бензен,2002 г.,искам да поръчам задни амортисьори до 100 лв.единия,както и масло за доливане 5 л. не скъпо че ми гори 1 л. на 3000 км,от София съм,кв. Дружба1.

  2. Здравейте,,при мен е същият случай-дава грешка 01826 на диагностика,незная дали за всеки случай да сменя първо стоп -машинката-видях къде се намира под волана,но за този датчик (или лентов кабел)как се подхожда,под волана има пласмаса,сигурно тя се сваля..а ако е много тънка работата да не се захващам?-Audi A4,B6,benzin,2000 куб.,2002 г.
  3. май я няма вече тук...жалко...
  4. Здравейте,нещо не се получава с тази парола..
  5. Здравей,за ауди 80,115 коня,акумулатор ?

  6. намерих на руски нещо подобно..дано да свърши на някой работа...
  7. много благодаря!добре че го видях ..това не е работа за аматьори като мен..ще объркам нещо..а и с полския не съм наясно..ще се ходи пак при майстор..
  8. Здравейте,от 8 г. не съм сменял 3-те ремъка пред ангренажа,даже сега се чува и едно свирене като паля..ако някой го е правил да помоля за насоки и последователност,а ако се искат майсторлък и познания да не се захващам...благодаря!
  9. мерси,ще го измеря,или направо ще го сменя че по едно време не ми показваше температурата на охл. течност на таблото..а вчера като беше загряла колата и нормално вървеше , спрях за по кафе и като потеглих- -загуби мощност -и на газ и на бензин ..карах бавно на аварийки- 1 или 2 км, и после се отпуши.. ще пиша като сменя датчика какво става, а тук ще се поровя дали аз ще мога сам да го сменя.
  10. за кой датчик говориш,къде се намира..иначе смених свещите,въздушния филтър,поръчах и ще сменя и бензиновия...дано да се оправи..
  11. като загрее върви добре и на газ и на бензин,предполагам че е някой температурен датчик,но не съм специалист..май ще се ходи на сервиз да се закачи на компютър.
  12. Здравейте,карам Ауди б4,115 коня,93 г.,АБК,с газова уредба,запалва на бензин.но не може да увеличи обороти колкото и газ да давам.Потеглям бавно,започват да намаляват оборотите,аха всеки момент да загасне,извднъж се вдигат оборотите,пак изминава 20-тина метра,и пак намаляват оборотите...и така докато загрее ,минава на газ автоматично,и още малко като загрее започва да се форсира и си върви нормално...по магистралата си вдига 140 км...Моля за съвет..благодаря предварително.
  13. Здравейте,и аз имам такъв проблем,не идва 12 в. до моторчето,някой съвет къде може да е повредата,благодаря.
  14. аз си сложих такава(Blue tronic) преди 5 г. и съм доволен.
  15. Здравейте,ипри мен е така..дайте координатите на този майстор в Дружба илина някой друг белким постигнем разхода на колегата bgdan.
×
×
  • Create New...