Jump to content

icemaan

Members
  • Мнения

    82
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 3.0TDi

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia - Burgas

Последни посетители

1197 профилни разглеждания

icemaan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, купувам Зимни Гуми 235х50R18 Оферти тук или на ЛС. Благодаря
  2. Колеги, извинявам се за дългата пауза.... Та, "нещото" дойде от Англия, но все нямам време да го сложа. Разбира се, че ще опиша всичко тук, за да знаят и следващите поколения.
  3. Еми аз май отново ще съм първи в това начинание. Та аз го поръчах и сега го получих. Чакам и камерата за заден ход, за да монтирам всичко накуп. Относно монтажа, имам мейл с инструкция като за идиоти, 1-во направи това, 2-ро направи онова. С 2 думи, показва как да пренаредиш кабелите и къде да "боднеш" новия, за да ти излезне всичко през MMI. Еми това е от мен засега, друго не се сещам. Ако имаш др въпрос, на които знам отговорите, с радост ще споделя опит. ПП. Ще търся свестен/грамотен жичкаджия/алармаджия, който да върже нещата и да не ми изпие кръвта. Та ако имаш такъв, може да споделиш. Лека
  4. ИЗвинението се приема! Бях извън страната, но сега съм тук. Благодаря и на колегата Jass за правилната намеса! Така е колега, има проблем след време .... иначе ефекта при мен беше поразителен, меко казано!
  5. Да, технически проблем няма, но естетически има, след време!!!
  6. Здравей колега Jass, аз сложих на предната ми А6 LED DRL (диодни дневни светлини) и светеше УНИКАЛНО. ВЕСКО също сложи такива. Понеже набиваха грешка ги преработихме. Ааааа, и нямаше допълнителни кабели и други стърчащи простотии. Моята кола продадох, а колегата сподели че много греели и се опушвал рефлектора за месец-два. Тогава веднага ги е махнал. Сега е с един вариант, който предложих по-рано. Крушки, нормални но на производителя PIAA. Te са 27W и са бяло син цвят. Имали лееек зеленикав отенък. Аз засега не съм решил за новата А6 какво да сложа, но едно е сигурно, няма да я оставя с тези жъ;ти вехти крушки за дневни светлини.
  7. Купувам за А6 (4F/C6) седан страничните мигачи на предните калници, кристални на цвят. Трябват ми лев и десен. Мерси
  8. Колега, за частите издаваш ли ф-ра (мога ли да си ги изписвам на фирмата)?Ако да, ф-рите данъчни ли са. Мерси
  9. Колега и мен ме интересува предна решетка за А6 (4F) 3.0TDi, 2005, sedan. Кажи какви варианти имаш и цени. Интересуват ме тип S6 или RS6. Мерси
  10. Колега, Да ти кажа честно приоритет ми е мулти волана, защото на дълъг път е много удобно и не се разсейваш. Емблемата S-Line върху волана мислех че ще е по-скоро бонус заради смяната, а не че ми е фикс идея.... Каква е твоята гледна точка? Казваш ще е грешка.... Би ли обяснил?
  11. Колега, замери ли си напрежението на акУмУлатОра с мултицет?! Това ще ти покаже дали зарежда динамото или не. Ако не, отивай във Франсизкуп. Имаха сайт.... Ахааа, Ето, намерих ти линк: http://www.fransizkup.com/index.php?option=com_content&view=article&id=94&Itemid=84〈=bg Отиди при тези, които са на ул."Антим първи", бл.2 (края на блока). Това е едно малко невзрачно гаражче, но НЕ ГО БЪРКАЙ С ЛЪСКАВИЯ МАГАЗИН на 5 метра от тях, пак в ъгъла на съседния блок!!! Виж им логото и цветовете на надписа и няма да се объркаш. Ако имаш нужда обади се потелефона, като ги наближиш. Те работят с едно номче Милен, който има гаражче отзад в блока и можа да ти демонтира/монтира алтернатора, зада не се разхождаш по сервизи и с таксита!!! Ако има нужда ще ти пратя и негов телефон. Успех!
  12. Извинявам се за това, че не писах в тази тема, отнесен сън напоследък. ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН!!! Благодаря на всички за съветите, помогнахте ми! Искам само да споделя какво стана. Значи първо се отбих да Юнитрейд-Х. Там се оказа че, понеже вече не са официялен сервиз, нямат целия набор секрети. Затова тръгнах от Дружба през околовръстното към Порше-Запад, но тъй като минавах покрай Порше-Изток реших да се отбия и да попитам. Там попаднах на някакво момче, може би беше главен приемчик или управител на сервиза, принципно кмандореше другите! Той ме покани сам да си вкарам колата, в една странична клетка, която той ми отвори. Това много приятно ме изненада, не обичам да ми карат колите, дори в сервизите.... Такаааа, той донесе един голям куфар с 20-30 секрета и от 2-ри, 3-ти опит го уцели. Свалихме секретите, и понеже той ми каза, че майка-секрет (главата на секрета) вече не може да се поръчва отделно, аз му ги оставих, ако някой закъса да за такива... Та той беше много учтив, даже се изненадах беше мега учтив!... направо се притесних и си помислих: "Е сега ще ми отрежат главата за тази операция, имайки предвид легендите за официалните сервизи". И попитах: "Какво дължа?". А човекът се усмихна и ми каза: "Как така, НИЩО НЕ ДЪЛЖИТЕ!!! ВИЕ КАРАТЕ AUDI!" Не запомних името на човека, дори не го прочетох, бях като гръмнат! Останах да мълча половин минута! Не е за вярване, че в БГ има такова отношение. Изключително съм доволен от всичко... ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ТОЗИ ЧОВЕК и да му кажа, ча само заради хора като него си заслужава да караш марката AUDI. Благодаря!!! ПП. Ндявам се да ви е било интересно! Хубав weekend. ПП2. Благодаря sky, вече се разделих с него. Криза е! А 550i си иска поддръжката, каското и т.н. Иначе знам какво бих карал, ако финансите не ме пртесняваха...
×
×
  • Create New...