Jump to content

piroman

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 3.0 TFSI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1736 профилни разглеждания

piroman's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. piroman

    Retrofit на волан

    Здравейте.Колата е 2009 FL с 3 лъчев S line волан със пера за смяна на скоростите. Искам да го заменя със flat bottom волан.Порових се из английските и руските сайтове и това,което намерих е,че най лесния начин е волан от rs6 c6(изтървах такъв за малко) Следващия по сложност вариант е волан от а4,s5,s4 след 2012,които имат копче MODE и не е необходимо нищо,просто plug and play(снимката е примерна няма пера за скоростите) Другия вариант е волан от коли c7,rs7...които нямат този бутон MODE и за които е необходимо нещо като адаптор за да се подкарат всички копчета да работят. Това с този адаптор го прочетох в руския DRIVE2 FORUM....но не мога да намеря от къде точно се поръчва. Ще съм много благодарен ако някой,който е минавал по този път може да помогне. Благодаря!
  2. piroman

    MMI control panel

    Благодаря за насоките.Намерих същата като моята на приемливата цена от 50 GBP😊 Ще я отворя, когато дойде да видя състоянието на платката.Само един последен въпрос.Модула няма component protection, нали?
  3. piroman

    MMI control panel

    Сега разбрах какво имате в предвид за джойстика.Пластмасата вътре на моята е вдлъбната а на другите е равна.Но това не е проблем аз просто ще прехвърля платката.
  4. piroman

    MMI control panel

    Това е моята.Всичките са с еднакви централни врътки...
  5. piroman

    MMI control panel

    Мисля,че е 3G High защото това ми показа когато въведох software version.Впросът ми е как да разбера по какво се различават 4F2 911 611 H и 4F2 911 611 D от моята 4F2 911 611M. Защото part number е същия само са различни последните букви и SW също е еднакъв 4F0 910 609 E.Има различия в HW и G.stand....
  6. piroman

    MMI control panel

    Благодаря ви за предложението,но за съжаление съм в UK. До колкото съм чел платката е многослойна и шанса да се оправи е минимален.
  7. piroman

    MMI control panel

    Здравейте. След заливане с течност на централната конзола след известно време подсветката на лявата половина от копчетата и централната врътка не работят. В същото време самите копчета и врътката си работят просто без подсветката.Често срещан проблем след заливане с кафе,кола,вода.... Разглобих всичко,имаше малко окис по платката но нищо критично.Почистих всичко и пак същата работа.Работата отива към 2ра употреба. Моята платка е с номер 4F2 919 611 M Намирам също така за продажба и с номера 4F2 919 611 H / 4F2 919 611 D Ако някой е минавал по този път би ли споделил дали са съвмвстими помежду си. Благодаря!
×
×
  • Create New...