Jump to content

go6eto86

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 1.8 125 k.s.

go6eto86's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги и аз сам я правил тази манипулация със сваляне на таблото.Не е трудно само че са много чаркалаци и трябва да им се помни местата кое от каде е било.Ако някои има вапроси ще се радвам да бада полезен.
  2. Колега аз миналата година го сменях цялото табло се сваля не е много трудно моята е с климатроник сваля се и тялото на климатроника и радиатор4ето е там.Моето беше сменяно и преди но за 40 лв взех ново и до сега никакви проблеми.САМ си свалях таблото и сам го качих вярно трудна работа но се справих всеки ден след работа за 2-3 дена и сега всичко е ок.Не обичам да ми се ровят в колата и затова реших да се справя сам.
  3. 2 метра тръба но пусти лимбус се пови и краи с какво ли пръскахме ако имате идея за по здрав лимбус който да не се повие ще сме благодарни иначе исползваме лимбус с накраиник камък 13 и здраво рамо играе цялата кола но не поддава.Пак ще го мъчим днес.Благодаря за отговора
  4. Здравеите от доста време ми тропаха двете карета и в един момент лявото сдаде багажа.Решихме с един приятел да ги сменим но излезна проблем със свалянето на главния болт на главината.Пробвахме с здрав лимбус да го отвием но изобшто не помрадва и не можем да свалим чашката на карето без да го отвием този болт.Благодаря предварително ако някои може да помогне ште сме благодарни.
×
×
  • Create New...