Jump to content

hristo101

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    -

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

hristo101's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Значи да започна с бюджета около 20 к е само за автомобила без първоначално обслужване и регистрация. Надявам се да ми дадат възможност в събота да я покарам малко повече да направя тест на автомобила, понеже е от автокъща и да не ми излязат с разни номера и оправдания. 3.0 смятам че ще ми е окей от към динамика понеже съм олегнал и спокоен шофьор, не съм почитател на рисковите маневри а бързото шофиране някак вече ми остава на заден план. 4.2 тди самата мисъл за тази мощ под капака много ме влече, обаче там мисля че влизаме в много скъпо обслужване и по сложна поддръжка, макар че не е изключен тотално от списъка. До колкото за въздушното окачване, колкото повече четях за него, толкова повече се наплашвах от честите проблеми с компресора и най вече от последващите ремонти който започвали от 2к нагоре. А за самите вериги има ли начин да се прецени колко още живот има в тях?
  2. Здравейте колеги, Малко ъпдейт по темата, в събота ще ходя да погледна един екземпляр Кю7 от 2007 година, дайте малко идеи как тествам скоростите да видя дали имат проблеми или дали има наченки на такива? До колкото разбрах когато ангренажната верига е за смяна при първо палене за деня се чувало тракане, това така ли е или не съм разбрал правилно? Само да добавя става на въпрос за 3.0ТДИ и е без въздушно окачване.
  3. Здравейте колеги, Моля за малко помощ относно предстояща /евентуална/ покупка на Q7. Накратко преди около 2 години се разделих с любимата ми до този момент А8 2000 4.2 310 коня. Взех си доста по малък на размери автомобил, но по нов автомобил, но комфорта удоволствието от Ауди надделява в мен и започнах да оглеждам отново пазара на аудитата в България. За момента съм се насочил към Q7, макар че все още поглеждам А8 със 3.0tdi двигателя който за момента напълно отговаря на нуждите ми. Моля за съвет тъй като не съм имал допир с поддръжката и рентабилността на дизеловите двигатели на ауди. Струва ли си да се сдобия с Q7 от първа генерация, преди фейслифта с дизелов двигател /3.0 ТДИ/ и какви са слабите му страни а още повече ще се радвам ако някой сподели как стой въпроса с поддръжката в цифри. Автомобила ще го карам около 25 000 30 000 км годишно предимно извънградско, по магистрала, съотношение градско извънградско 10 към 90. Изцяло за семейни нужди ще го използвам, в момента все още сме двама но тенденцията е към 3ти член на семейството в бъдеще и за това искам сигурен автомобил, на който мога да разчитам. Ами това е общо взето с интерес очаквам вашите коментари и предложения. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...