Jump to content

miletiev

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 B4 1.9TDI

miletiev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблемът може да е в пиропатрона на еърбег-а. След 10 години съпротивлението му се променя и започва да дава грешка. Някои го "оправят" като слагат съпротивление със същата стойност както и пиропатрона и така при проверка всичко е ОК.
  2. miletiev

    Проблем с палене

    Здравейте колеги, днес е появи проблем с паленето на А4, 1.9ТДИ, АФН мотор (1997). Стартера върти и като откача от дюзата маркуча за обратната нафта излиза гориво, но все едно не подава гориво в цилиндрите. Теглихме я и дори при 1500 оборота не пали. Знае ли някой модела на ГНП, че с един модел на Bosch знам че има проблеми с електрониката. До днес е работила 3 години без проблеми мотора.
  3. Колеги, съжалявам за известното изчезване от форума, но бях извън БГ и без нет достъп. През това време баща ми е почнал да прави колата и няма да я давам на части вече. Извинявам се на хората, на които бях обещал някои неща, но нямаше как да пиша.
  4. От София. Драсни ти откъде си евентуално ако пътувам натам да ти ги нося. По куриер джанти незнам колко е добра идея.
  5. Има. Задните са напълно здрави, както ще видиш от снимките. 20лв бройката
  6. miletiev

    Добавки Redex

    Колеги, аз ползвам тази добавка вече 3 години и съм много доволен. Наскоро я пробвахме и на един познат с Q7 и му свалихме разхода от 11 на 9.3 смесен цикъл. Така че напълно си заслужава.
  7. Колега, провери в "Станимир КД". Те продават части почти само за VW/Ауди. Преди година си купих от тях стъкло за фара за В4-ката за 40лв. Имаха и за 20:-)
  8. Работят идеално. Цена 40 и за колонките и на двете врати.
  9. Колега, незнам какво разбираш под "няма забележки". Не са от магазина, а е карано на нашите пътища, но нямат някакви удари или изкривявания. За всичките 4 цената е 30.Пуснал съм снимки на 4-те лети джанти в "купува/продава" за всички, които питаха за снимки.Пуснал съм снимки на летите джанти в "купува/продава" със снимки, за всички, които попитаха.
  10. По вратите всичко е ОК. Драсни на ЛС какво и за колко го търсиш
  11. Ще ги снимам и ти си прецени дали ти вършат работа. Днес просто не стигнах до сервиза да направя снимки.
×
×
  • Create New...