Jump to content

audibul12

Members
  • Мнения

    532
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    F4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

3677 профилни разглеждания

audibul12's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купувам капачки за джанти 8TO601170A . Трябват ми 2 комплекта . Трябват ми само и единствено капачки с този номер , защото има още 2 вида започваши с цифрата 4 и един с цифрата 7 - не ми вършат работа . От София съм . За контакти моля полвайте лично съобщение .
  2. Защо не разкажеш малко по-подробно , не мисля че ще навреди някому да знае повече . Аз също мисля да ползвам услугите им скоро , но това мнение ме разколебава ..хм
  3. Синьо знакче не означава и битрубо ?
  4. Ако се прави анкета , то да е с коли - представители от различни поколения - така ще е много интересно за всички !
  5. Нико е прав , човек трябва да бъде по-практичен и да потребява според доходите си , но пък и живота е кратък и на човекъ му се ще да не кара стара фиатка . Общо взето истината е някъде по средата ..
  6. Не знам защо очакваш за 1500 евро да си купиш перфектен автомобил .
  7. И много хора се върнха от DE с празни ръце и усещането , че горубянските са по-евтини и изгодни ......
  8. Е добре обаче аз не съм С-лайн и имам големи дискове отпред и за малко не стават 16-ки . Различните коне при един и същи по обем двиагтел имат различни апарати отпред и от там идва разликата .
  9. Дали все пак някой знае отговора на този въпрос ? Знам за S-line , по-големите цолажи и двигатели не ме интересуват , само попитах за 16-ки .
  10. Здравейте , имам питане относно А6 4Ф и това на кои модели с 3 литров двигател стават 16 цолови джанти . До колкото знам има модификации със следните коне под капака : 211 к.с , 218 к.с , 224 и 232 к.с . До колокото знам на някои от тези не стават 16 цолови джанти поради размера на предните дискове , но не знам точно кои са . Някой може ли да каже точно на кои модели стават и на кои не ? Мерси .
  11. Цитиране на предходен пост! Дай някакви примери от последно време за разходите ? Аз от скоро съм с такава кола - 4 ф 2.0 TDI .
  12. Купувам оригинални капачки за джанти Ауди . Става въпрос за този модел джанти : За контакти на лични . От София съм ,но може и с куриер . Мисля ,че парт номера на капчакта започваше с 4B0 .
  13. грешка , моля да се изтрие . Цитирах обява .
  14. Най-евтиния и здрав вариант с оглед на това ,че искаш здраво окачване и надежден мотор е Toyota Corolla . Особено пък ако искаш да ходиш на работа с нея е и компактна .
×
×
  • Create New...