Jump to content

POTRESA

Members
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно POTRESA

  • Рожден ден 3.04.1981

Друго

  • Kaра
    TDI QUATTRO

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Плевен

Последни посетители

1670 профилни разглеждания

POTRESA's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това е наличната версия . Опитвам се да ъпдейтна с версията ,която колегата ShadowM е постнал .
  2. Здравейте , днес опитах да ъпдейт на софтуера , и ми изписва че не е съвместим . Къде е проблема ?
  3. Купувам кожен салон за Ауди А4 В8 ,комби . Задължително черен с алкантара , в добро състояние . За контакти ЛС . 0885828534
  4. Здравейте , аз имам подобен проблем . Пролетта купих две гуми Uniroyal RainExpert 175/65/14 , след два , три месеца каране забелязах т.н. вдлъбнатини по борда на гумата . Странното е , че при мен вдлъбнатините ги има на 3-4 места , на всяка от гумите . Това нормално ли е според Вас ?
  5. Колеги кажете някой сервиз в Габрово, за VAG ??? Става дума за диагностика на ТДИ , и ходова част . Благодаря Предварително!!!
  6. POTRESA

    Фарове на А4 2000г.

    Защото днес гледах една Дизеларка и те бяха Валео , халогените също . А мислех че оригиналните са Хелла . Благодаря , значи не е блъскана
  7. POTRESA

    Фарове на А4 2000г.

    Здравейте Колеги !!! Искам да питам :оригиналните фарове на А4 2000г. (фейслифтовите) Каква марка са ??? До колкото знам от завода излизат с "ХЕЛЛА" . Така ли е ???Възможно ли е да са друг модел???
  8. Bora - та е добър вариант ама цената и е доста голяма .
  9. Колега много ми е голям този мотор 2.5
  10. Колата е внос от Италия , Изглежда така както е на снимките ,видях я вече. Няма следи от удари фаровете и стоповете не са сменявани .Колкото до километрите е ЯСНО че не са реални ,ама все пак е дизел мотора е "як" . Годината : на прозорец е 98год. първоначална регистрация 99год. Салона е в много добро състояние , просто не е за вярване (Италианка е все пак) . Обаче за мен липсата на Климатроник нещо ме отдалечава !!
  11. Кажете си мнението за тази кола ??? http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmen...208330123716950 Каква според вас е цената която си заслужава да даде човек за нея , защото Ми се струва , че е завишена . Не е с климатроник , а с Климатик , няма кожа (не че е задължително , но все пак 11800лв. не са малко в този случай). Дайте съвет !!
  12. идват от парното и са широки така ,че според мен е трудно да се запушат
  13. Антифриза е нов и е до горе.Но това става и в топлото време по обяд. А защо след като покарам на бензин , и обърна на газ проблема изчезва
  14. Здравейте Колеги, Кажете си мнението по следния проблем : Колата е карбуратор , Вчера сутрин запалих на газ оставих я на място да поработи 5 мин. и тръгнах за работа след 400-500 м. колата взе да прекъсва и угасна .След това видях че изпарителя се е обледенил .Пипнах маркучите на охладителната течност , която минава през него и те бяха студени ,Нямаше и парно .Колата беше загряла на 60 - 70 градуса. Обърнах на бензин и запалих наново . Продължих на бензин и минах още 400 - 500 м. и парното "тръгна" , Обърнах на газ и изпарителя "проработи" нормално . Същото нещо стана и през деня макар че беше по топло !! Кажете на какво се дължи това според вас? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...