МММ1

Members
 • Content Count

  4,194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by МММ1

 1. Насочи се към нещо по "просто" за правене.
 2. https://shop.zedperformance.co.uk/passat-a4-2.0-tdi-balance-shaft На тази тема има доста изписано ... Двама приятели имам с такъв автомобил и за около 2-3години никакви проблеми с двигателя. Смяна на съединител с маховик но PD е сила голяма.
 3. Има нещичко и от VAG ... и с правилната марка ТК.
 4. Двигатели с PD е глупаво да се купуват в 2020г. На мен DSG много ми харесва ... Но карам DSG7 0BH (DQ500). За DQ250 нямам мнение. Тази въпреки че не отговаря на изискванията .... По снимки като че ли има живот в нея. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11585593723972592&slink=gun3fa
 5. На мен единствената добавка за масло, която ми е харесала на "хартия" е тази https://www.mannol.de/ru/produkty/prisadki/prisadki-dla-maslanoj-sistemy/mannol-ester-additive Разисквана е тук https://www.oil-club.ru/forum/topic/41742-mannol-ester-additive-9929/#comments За тази цена и ако караш с масло PRISTA е добър избор.
 6. Виж колко растителност навлиза в платното за движение. Заради нея и избягване на коли навлезли в моето платно вече 2 пъти боядисвам дясната страна на служебната кола.
 7. Днес на АМ Тракия преди Ямбол ми святка нещо отзад и минавам в дясната лента. Изпреварва ме С5 Avant в тъмно син цвят с надпис 2.5TDI и софийска регистрация. За момент вдигнах 170км/ч. да го огледам но това си замина като ракета. Но как пушеше ... черна пелена. Надявам се на колегата "проекта" да се реализира и .... по малко сажди отзад.
 8. https://www.youtube.com/watch?v=n27F-OqAYdc https://www.youtube.com/watch?v=kIY4IB4JZrc
 9. Пълното възстановяване ( ако е автоматик) излиза около 5000лв. След това ще караш доста динамичен, тесен и недозавиваш автомобил.
 10. Едва ли е излязла от завода с тази навигация и без мултиволан.
 11. В други сервизи със сигурност щяха да дадат "твърда" препоръка турбото да се рециклира. Тези как са пропуснали ...
 12. Добре аргументирана реклама винаги е интересна. Прави силно впечатление, че RAVENOL предлага огромен асортимент от масла. От тази гледна точка са едноличен лидер на пазара.
 13. 228мм. е и за двете ск. кутии. SACHS и LuK не се комбинират. Не издържат много на quattro нито маховика нито съединителя.
 14. На аналогичен клас автомобили от други марки са по скъпи.
 15. Да повдигна темата, че тази техника ми е крайно непозната ... Търся мнения за избор на моторна коса в ценовия диапазон до 1000лв. Нещо изпитано от популярните марки. Няма да се ползва професионално. Може би около 5 моточаса на година.
 16. Основното е получаването на качествена услуга. При толкова сложни автомобили много трябва да се внимава на кой се поверява автомобила за ремонт. Само за ходова част и смяна на масла и течности може да се търси ниска оферта. Нацяло ги отряза бургаските сервизи за Audi. Изразът "Хората от София при нас идват да си правят колите" често съм го чувал при тях. Предполагам имаш някакво мнение за сервиза на ул. "Крайезерна".
 17. Това ли е той обясняваш за DPF? https://www.youtube.com/watch?v=aBIcHJdTDTo
 18. От тези съм доволен http://www.zig.bg/ремонт-на-цилиндрова-глава/
 19. Ще си купим като твоя """"двигател"""" и ще пишем във всички теми. С купуването на старичко Ауди с V-образен двигател ставаш важна брънка от хранителната верига. Като почнеш от китайските части, които ти продават за оригинални и стигнеш от вносител до автосервиз. И като казваш всички са безкрайно щастливи.
 20. Повечето хора не правят разграничение между двата и се нашиват с V6 гледайки еднаквата кубатура.
 21. Определено нищо не знаеш. Става дума за съвсем различни двигатели.
 22. В конкретния случай ми се струва, че цената за човекочас значително надхвърля тази в официален сервиз на марката. Което не е приемливо.
 23. За какъв автомобил са тези цени? Ако се следва градацията ... При сериозен ремонт и сваляне на двигателя със сумата можеш да си купиш нова малолитражка.